Γιώργος Κατσαούνης: «Συγκινήθηκα, ο κύριος Ατζούν μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο»

Γιώργος Κατσαούνης: Άφωνος από το ταξίδι του στο Μαϊάμι

Εντυπωσιασμένος είναι ο παίκτης του survivor, Γιώργος Κατσαούνης, o οποιος βρεθηκε στο Μαϊάμι υστερα απο επαθλο που κερδισε η ομαδα του και εδειχνε φανερά εκστασιασμένος.

«Μας πήγε σε μια ξενοδοχειάρα που πραγματικά ήταν παλάτι, σηκωνόμασταν τρώγαμε ότι θέλαμε» ανέφερε ο παίκτης μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι

Τα έπαθλα στο Survivor δεν περιορίζονται πια σε ένα απλό πιάτο φαγητού και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, για ακόμη μία χρονιά οργανώνει αξέχαστα ταξίδια για τους παίκτες, που έχουν φτάσει μακριά στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ήταν ο ένας από εκείνους που ταξίδεψαν στο Μαϊάμι, μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας και γύρισε πολύ συγκινημένος.

Ο παίκτης συγκεκριμένα, συγκινήθηκε, όπως δήλωσε, με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι, για το φαντασμαγορικό ταξίδι, το φαγητό, τη διασκέδαση και την παραμονή τους σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, το επόμενο πρωί από την ημέρα που επέστρεψαν οι παίκτες από το ταξίδι, ο Γιώργος Κατσαούνης είπε:

«Καλημέρα σε όλους, καλημέρα όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι, όταν γυρίσαμε από το Μαϊάμι η αλήθεια είναι ότι συγκινήθηκα, γιατί ο κύριος Ατζούν πραγματικά μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Φάγαμε ένα κάρο φαγητά του σκασμού, που περίσσευαν τα φαγητά πάνω στο τραπέζι. Μετά μας πήγε σε μια ξενοδοχειάρα που πραγματικά ήταν παλάτι. Μπορεί να ήταν και 15 αστέρια παιδιά πραγματικά δεν υπήρχε αυτό το πράγμα εκεί πέρα που μας πήγε», ενώ μετά μιλώντας με στους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, είπε:

«Μας πήγε σε ένα ξενοδοχείο που η τουαλέτα ήταν καλύτερη από του σπιτιού μας. Μετά σηκωνόμασταν το πρωί, τρώγαμε πίναμε ό, τι θέλαμε».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη