Γιώργος Λεμπέσης: «Δεν σκουπίζω, δεν σιδερώνω, είμαι άντρας παλαιάς κοπής. Κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι»

Γιώργος Λεμπέσης: Μία εξομολόγηση εφ’ όλης της ύλης

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, έδωσε ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης, στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της ζήλειας στα ζευγάρια, λέγοντας, ενώ τόνισε πως είναι άνδρας παλιάς κοπής.

Γιώργος Λεμπέσης: «Δεν σκουπίζω, δεν σιδερώνω, είμαι άντρας παλαιάς κοπής. Κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι»

Η συνέντευξη του Γιώργου Λεμπέση

Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη;
Γιώργος Λεμπέσης – Απάντηση: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει.

Ανήκεις στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο;
Γ. Λεμπέσης – Απάντηση: Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου… Είμαι παλαιάς κοπής.

Δουλειές στο σπίτι κάνεις;
Γιώργος Λεμπέσης – Απάντηση: Όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα, ναι. Δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω. Να βοηθήσω λίγο όταν μαγειρεύει, να κάνω εξωτερικές δουλειές ή να κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι, αυτές τις κάνω και μάλιστα πολύ καλά. Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό.

Σε ζηλεύει ή ζηλεύεις τη σύζυγό σου;
Γ. Λεμπέσης – Απάντηση: Ούτε τη ζηλεύω ούτε με ζηλεύει, δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον. Άμα θέλει να βγει έξω με τις φίλες της, θα βγει, όπως το κάνω κι εγώ με τους φίλους μου, δεν θα μου πει τίποτα, υπάρχει εμπιστοσύνη.

Με τους φίλους της, της επιτρέπεις της να βγαίνει;
Γιώργος Λεμπέσης – Απάντηση: Οι φίλοι μας είναι κοινοί, δεν έχει προσωπικούς φίλους που δεν τους γνωρίζω, ούτε κι εγώ… Να βγει μόνο με έναν άντρα; Δεν νομίζω ότι θα το έκανε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν