Γιώργος Λεμπέσης: «Δεν σκουπίζω, δεν σιδερώνω, είμαι άντρας παλαιάς κοπής. Κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι»

Γιώργος Λεμπέσης: Οι αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξη

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος αναφέρθηκε εφ’ όλης της ύλης για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για το θέμα της ζήλειας στα ζευγάρια, λέγοντας πως ο ίδιος δεν ζηλεύει, ενώ επεσήμανε πως είναι άνδρας παλιάς κοπής.

Γιώργος Λεμπέσης: «Δεν σκουπίζω, δεν σιδερώνω, είμαι άντρας παλαιάς κοπής. Κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι»

Γιώργος Λεμπέσης: Όλα όσα σχολίασε στη συνέντευξη του

Ερώτηση δημοσιογράφου: Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη;
Γιώργος Λεμπέσης – Απάντηση: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Ανήκεις στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο;
Γ. Λεμπέσης – Απάντηση: Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου… Είμαι παλαιάς κοπής.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Δουλειές στο σπίτι κάνεις;
Γιώργος Λεμπέσης – Απάντηση: Όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα, ναι. Δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω. Να βοηθήσω λίγο όταν μαγειρεύει, να κάνω εξωτερικές δουλειές ή να κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι, αυτές τις κάνω και μάλιστα πολύ καλά. Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Σε ζηλεύει ή ζηλεύεις τη σύζυγό σου;
Γ. Λεμπέσης – Απάντηση: Ούτε τη ζηλεύω ούτε με ζηλεύει, δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον. Άμα θέλει να βγει έξω με τις φίλες της, θα βγει, όπως το κάνω κι εγώ με τους φίλους μου, δεν θα μου πει τίποτα, υπάρχει εμπιστοσύνη.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Με τους φίλους της, της επιτρέπεις της να βγαίνει;
Γιώργος Λεμπέσης – Απάντηση: Οι φίλοι μας είναι κοινοί, δεν έχει προσωπικούς φίλους που δεν τους γνωρίζω, ούτε κι εγώ… Να βγει μόνο με έναν άντρα; Δεν νομίζω ότι θα το έκανε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν