Γιώργος Λιάγκας: «Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι η Ρούλα είναι αθώα…»

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι ειπώθηκε από τον παρουσιαστή

Στην ανακρίτρια βρέθηκε σήμερα το πρωί η 33χρονη Ρούλα η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, φτάνοντας στα δικαστήρια, πλήθος κόσμου την περίμενε για μια ακόμη φορά προκειμένου να την λιντσάρει και να την αποδοκιμάσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα (4/4) στην εκπομπή «Το Πρωινό» θέλησε να σχολιάσει τα όσα εξελίσσονται μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία το πρωί της Δευτέρας έφτασε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό έντονες αποδοκιμασίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιάγκας για την υπόθεση της Πισπιρίγκου

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά πως «το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε επί εννέα μήνες από την ίδια του τη μάνα, αν αποδειχθεί η κατηγορία.

Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα και κάποιος τρελός γιατρός πήγε και σκότωσε τα παιδιά… Δεν ξέρω! Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα. Αλήθεια σας λέω. Με έχει στοιχειώσει όλη αυτή η ιστορία ότι μία μάνα βασάνιζε ένα παιδί εννέα μήνες. Και του δινε… του δινε… Και δεν άντεξε και του έδωσε τη χαριστική βολή!».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024