Γιώργος Μαζωνάκης: Πρεμιέρα μετά τη μήνυση του 22χρονου – «Είμαι o αληθινός»

by Newsroom i-diakopes.gr
Γιώργος Μαζωνάκης: Πρεμιέρα μετά τη μήνυση του 22χρονου – «Είμαι o αληθινός»

Τα πρώτα λόγια στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται

Γιώργος Μαζωνάκης: Πρεμιέρα μετά τη μήνυση του 22χρονου – Όσα είπε στη σκηνή

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (18.12) ο Γιώργος Μαζωνάκης στην «Ακτή Πειραιώς», μόλις λίγες ώρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο 22χρονος τραγουδιστής, Stef.

Δείτε βίντεο:

«Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε, να σας συστηθώ ξανά, είμαι ο Γιώργος Μαζωνάκης ο αληθινός». είπε ο τραγουδιστής μόλις ανέβηκε στη σκηνή, ερμηνεύοντας το «Ανήκω σε εμένα». Οι θαυμαστές του τον καταχειροκρότησαν.

Η μήνυση σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη

Μήνυση σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς προτάσεις κατέθεσε την Πέμπτη (18.12) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 22χρονος τραγουδιστής Στέφανος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Όπως είπε «δεν υπάρχει κάποιος σκοπός, δεν ζήτησα χρήματα μόνο δικαίωση». Αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελία του αρκούμενος μόνο στο «θα τα πούμε όλα στο μέλλον».

«Εγώ μόνο μία δήλωση θα κάνω, ότι ό,τι έζησα και ό,τι είδα, το κατέθεσα στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει κάποιος σκοπός από πίσω, ούτε χρήματα ζήτησα, ούτε τίποτα. Πάρα μόνο ηθική δικαίωση. Είναι κάτι δύσκολο και κάτι πρωτόγνωρο. Να βγει η αλήθεια. Τίποτα άλλο δεν με νοιάζει. »Έγινε την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου. Ολοκλήρωσα κανονικά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαζωνάκη», ανέφερε ο καταγγέλλων.
Στην ερώτηση γιατί δεν έχει σβήσει τις δημοσιεύσεις που έχει κάνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο τραγουδιστής απάντησε: «Η δουλειά μου είναι. Να σβήσω τη δουλειά μου; Είναι το βιογραφικό μου όμως.

Προτεινόμενα