Γιώργος Παπαδάκης: «Οι εθελοντές έσωσαν το σπίτι μας»

Γιώργος Παπαδάκης: Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου για τις φωτιές στην Πεντέλη

Στιγμές αγωνίας έζησε και ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είδε τις φλόγες να απειλούν το σπίτι που τόσα χρόνια έμενε. Για καλή του τύχη όμως, εθελοντές πυροσβέστες ήταν εκεί… και έκαναν τα αδύνατα, δυνατά.

Τις ώρες αγωνίας που έζησε όταν η φωτιά περικύκλωσε το σπίτι του στην Πεντέλη περιέγραψε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη και είπε ότι οι πυροσβέστες είναι οι ήρωες αυτής της τραγωδίας. Μάλιστα είπε ότι αυτοί ήταν που του έσωσαν το σπίτι και αποκάλυψε ότι αυτός και η οικογένεια του έφυγαν για δέκα λεπτά γιατί τους απομάκρυναν.

«Γνωρίζουμε όλοι για την κλιματική αλλαγή ειδικά όταν τα καιρικά φαινόμενα είναι ακραία. Το θέμα είναι τι προετοιμασία κάνεις έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις το ενδεχόμενο των καταστροφών που θα έρθουν από την κλιματική αλλαγή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, δεν είναι να ρίχνουμε ο ένας ευθύνες στον άλλο.

Πρέπει να δούμε πως να αντιμετωπίσουμε την επόμενη καταστροφή, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει επόμενη καταστροφή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. 

Και συνέχισε: «Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες και τους εθελοντές. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες. Είναι άνθρωποι που δεν τους υπολογίζουμε, δεν τους σκεφτόμαστε, τους έχουν με πολύ χαμηλούς μισθούς, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό». 

«Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε. Επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε ότι θα είμαστε εντάξει. Η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα. Εμείς ήμασταν τυχεροί. Υπάρχουν άνθρωποι που έπαθαν μεγάλες ζημιές», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης. 

Related posts

«Με σημαδεύει και λέει ότι πρέπει να με καθαρίσει»: Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης με την ανάρτηση Πολάκη

Ο Παπαδάκης “έκαψε” τον Πορτοσάλτε: «Με βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών»

«Φύγε Μαρία, φύγε!»: Η Μαρία Αναστασοπούλου σηκώθηκε και έφυγε στον αέρα της τηλεόρασης, τι είπε ο Παπαδάκης

Χαμός με αυτό που είπε ο Γιώργος Παπαδάκης: «Η Βίσση πάει να φάει τον Μπισμπίκη από την Βανδή; Δεν μπορώ»

Καλημέρα Ελλάδα: Ο Γιώργος Παπαδάκης ξανά εκτός εκπομπής και το μήνυμα που τον έκανε έξαλλο

«Ηρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε»: Η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη μετά από 19 ημέρες, και η αλλαγή στη φωνή του

«Δεν αντέχω άλλο»: 5 φορές εμβολιασμένος και 13 μέρες θετικός ο Γιώργος Παπαδάκης – Απόγνωση και αγανάκτηση για τον δημοσιογράφο

Λύθηκε στα γέλια ο Παπαδάκης: Η θεαματική τούμπα του ρεπόρτερ της εκπομπής, on air, που τους άφησε άφωνους

“Πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβoλιασμένος να είμαι 13 μέρες θετικός;”: Κραυγή αγανάκτησης από τον Γιώργο Παπαδάκη