Γιώργος Παρτσαλάκης: Οι δύο γιοι του μεγάλωσαν, έγιναν ολόκληροι άντρες και μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό με τον πατέρα τους

Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλάει για τους γιους του που το κάνουν περήφανο

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει δύο γιους που τους καμαρώνει και τους χαίρεται. Μάλιστα οι γιοί του είναι σαν φωτοτυπία του πατέρα στην εμφάνιση.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Happy Day». Ο Γιώργος Παρτσαλάκης απάντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους δύο γιους του, τον Μανώλη και τον Διαμαντή. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του:

Γιώργος Παρτσαλάκης: Με τι ασχολούνται οι γιοί του

«Οι γιοι μου είναι 28 και 18 χρονών. Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά. Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, είναι 18 χρονών, τελείωσε το σχολείο και όπως φαίνεται θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός.

Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός».

Φωτογραφίες του Γιώργου Παρτσαλάκη με τους γιους του

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ