Γιώργος Σαμπάνης: Οι άγνωστες πληροφορίες για τον τραγουδιστή, η νέα του σχέση και τα 14 μετάλλια

Γιώργος Σαμπάνης: Η προσωπική ζωή και οι μεγάλες επιτυχίες

Είναι πολλά τα όσα δεν γνωρίζουμε για τον γνωστό τραγουδιστή μιας και ο ίδιος είναι πιο “κλειστός” άνθρωπος και προτιμά να κρατά την ζωή του πιο ιδιωτική… χωρίς βέβαια να φοβάται να εκτεθεί όπως τώρα, όπου είναι και ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Ο Γιώργος Σαμπάνης γεννήθηκε στην Αθήνα, οι γονείς του χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία όταν ήταν μόλις 6 ετών. Είχε όμως τα τρία αδέλφια του, για τα οποία δεν γνωρίζουμε πολλά. Μεγαλώνοντας άκουγε κυρίως ροκ συγκροτήματα ενώ παράλληλα όπως έχει δηλώσει, ως μουσικό του είδωλο είχε τον Γιώργο Νταλάρα.

Η επιτυχημένη μουσική καριέρα του Γιώργου Σαμπάνη

Άρχισε να παίζει μουσική όταν ήταν 13 ετών και σπούδασε κιθάρα σε ένα μουσικό σχολείο της Αθήνας ενώ την ίδια εποχή δημιούργησε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν “Φάσμα”. Τραγουδούσαν και έγραφαν τραγούδια, ένα από αυτά ήταν το “Το φιλί της ζωής” το οποίο ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου πολλά χρόνια αργότερα. Τον Οκτώβριο του 2007 έγινε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του συνθέτη και του τραγουδιστή ενός single με τίτλο «Κάπου αλλού» το οποίο περιέχει την επιτυχία «Σ’ αφήνω στον επόμενο».

Τον Μάρτιο του 2008 παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με γενικό τίτλο “Χαράματα”..

Η μουσική σε όλα τα τραγούδια είναι του ιδίου ενώ στο τραγούδι «Ένα φως ανοιχτό» συμμετέχει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και συμμετέχει ως συνθέτης σε πολλά άλμπουμ ονομάτων της Ελληνικής λαϊκής και εμπορικής σκηνής, όπως Έλενα Παπαρίζου, Αντώνη Ρέμο, Καίτη Γαρμπή και άλλους τραγουδιστές.

Το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, ενώ την ίδια περίοδο συναντιέται δισκογραφικά αλλά και επί σκηνής με την Πέγκυ Ζήνα. Επένδυσε μουσικά 9 τραγούδια για τον δίσκο της «Το Πάθος Είναι Αφορμή» και γνωρίζεται επαγγελματικά με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

Η καριέρα του Γιώργου Σαμπάνη απογειώθηκε από το 2016 και μετά

Η μεγάλη επιτυχία του έρχεται το 2016 με το άλμπουμ “Λόγια που Καίνε”. Το άλμπουμ πιστοποιήθηκε τέσσερις φορές ως πλατινένιο κάνοντας πωλήσεις με 50.000 αντίτυπα. Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφόρησε το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του την 1η Απριλίου 2019, με την ονομασία “Παράξενα Δεμένοι”.

Τα τελευταία χρόνια συνθέτει για διάφορα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι: Καίτη Γαρμπή,  Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πασχάλης Τερζής και άλλοι και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο νεανικό κοινό της ελληνικής λαϊκής και ποπ μουσικής σκηνής, ενώ έχει πολλές συνεργασίες στη σκηνή και στο στούντιο.

Η νέα σχέση του Γιώργου Σαμπάνη

Ο Γιώργος Σαμπάνης εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε video clip του τραγουδιστή και η επαγγελματική τους συνεργασία στάθηκε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά.

Οι δυο τους, αρχικά θέλησαν να κρύψουν την προσωπική τους σχέση, ωστόσο τα δημοσιεύματα που φούντωναν έκαναν τον Γιώργο Σαμπάνη και την αγαπημένη του να εκφράζονται πιο ελεύθερα στα social media, ανεβάζοντας πλέον κοινές τους φωτογραφίες.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιουλίου το ζευγάρι καθώς περνούσε χαλαρές στιγμές μαζί, ο τραγουδιστής εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη τους προς την Ιωάννα Σαρρή, δημοσιεύοντας στο Instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο και αφήνοντας τη λέξη «Εσύ» με ένα emoji καρδιάς, να συνοδεύσει την σύντροφό του.

Τα 14 μετάλλια του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη

Σε νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με το στίβο και κατέχει 14 χρυσά πανελλήνια μετάλλια, ενώ ασχολείται παράλληλα με τον στίβο και τη μουσική. Το 2004 πήρε μέρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στο ρόλο του δρομέα σκίζοντας 28 κορδέλες που σηματοδοτούσαν τα χρονικά των σύγχρονων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το 1896 μέχρι το 2004.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει