Γιώργος Θεοφάνους: “Ήμουν με το ψηλοτάκουνο μέσα στη Συγγρού και ο Καρβέλας με έβριζε, που να ήξερε πως ήμουν ντυμένος”

Γιώργος Θεοφάνους: Ο τσακωμός με τον Νίκο Καρβέλα

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και έναν άγνωστο καυγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα.

«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ μου λέει. Μπορείς; Του λέω βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το άγνωστο σκηνικό με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Καρβέλα

«Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας. Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Νίκος ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο» πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σίγουρα δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Θεοφάνους με ψηλοτάκουνα αλλά για να το περιγράφει αυτό το σκηνικό αλήθεια θα είναι. Τώρα οι δύο καλλιτέχνες έχουν τις καλύτερες σχέσεις και αυτός ο μικρός καυγάς ανήκει πλέον στο μακρινό παρελθόν.

Related posts

Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός – Το ανακοίνωσε η κόρη του

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς