Γιώργος Τράγκας: Μεγάλη ανατροπή με τις κρυφές διαθήκες του – Ποιοι είναι οι κληρονόμοι τελικά;

Γιώργος Τράγκας: Τι συμβαίνει με τις κρυφές διαθήκες του

Υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται να κληρονομήσουν ένα μέρος της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Όπως βγήκε και στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα του είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να ζήσει στο σπίτι τους, στο Μαϊάμι.

Σε αυτήν, άλλωστε, αναφέρθηκε ένας από αυτούς που θέλουν μερίδιο και είναι ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Με σχετική ανακοίνωση του κόμματός του κάνει αναφορά στην οικογένειά του Γιώργου Τράγκα, ενώ προχωράει και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη διαθήκη ή τις κρυφές διαθήκες, καθώς και τις περίεργες αν όχι ύποπτες κρυφές επισκέψεις που δέχθηκε δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Οι αποκαλύψεις για την διαθήκη του Γιώργου Τράγκα από τον Πάρι Κουρτζίδη

Ο Πάρις Κουρτζίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον ιδρυτή του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» Γιώργο Τράγκα, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας άγνωστα γεγονότα, τις ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όπως και τι πραγματικά συμβαίνει με την περιουσία, τις διαθήκες του και την οικογένεια του αείμνηστου δημοσιογράφου. Απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου του ΕΛ.Α, Πάρι Κουρτζίδη, στην 1η Σύνοδο Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Μιλούσα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Τράγκα όταν ήταν στο νοσοκομείο και έτσι μου εκμυστηρεύθηκε ότι είχε τακτοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Και μου το τόνιζε συνεχώς. Ρωτώ ευθέως λοιπόν: Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει την οικονομικήαυτοτέλεια και του Κινήματος; Και ποιος θα μπορούσε να την έχει ιδιοχείρως; Υπάρχει άλλη διαθήκη που προβλέπει τη σύσταση ιδρύματος “ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ” με σκοπό και να στεγάσει το δημοσιογραφικό του αρχείο, αλλά και να έχει φιλανθρωπικό έργο; Κάτι που αποκαθιστά τη μνήμη και την ειλικρίνεια του για τη θέλησή του να προσφέρει στον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία; Και εάν υπάρχει, ποιος μπορεί να την έχει αυτή την ιδιόχειρη διαθήκη; Έγιναν “μυστικές επισκέψεις” στο νοσοκομείο όσο ακόμα ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν διασωληνωμένος; Από ποια ή από ποιον; Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν οι Αρχές…».

«Είναι απόρροιας άξιον γιατί επί 2,5 μήνες δεν βγήκε κανείς να πει – ενώ η μία πλευρά γνώριζε – ότι έστω υπάρχει μία διαθήκη του 2018. Η οποία μάλιστα τροποποιήθηκε από πληρεξούσιο, ποτέ με την παρουσία του ίδιου, δύο φορές. Τι παιχνίδια είναι αυτά; Τι διαπραγματεύονται; Σας διαβεβαιώνω: Ότι είναι να διεκδικήσουμε ως κόμμα, ως κίνημα, θα το διεκδικήσουμε».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη