Γιώργος Τσαλίκης: Οι σπουδές στην ιατρική, ο γάμος, το θαύμα του γιου του, το εξοχικό στην Αρκαδία και η φιλανθρωπική δράση

Γιώργος Τσαλίκης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή του

Στη Στυλίδα στις 25/10/1975 γεννήθηκε ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, του οποίου η ενασχόλησή του με την μουσική άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς μάθαινε κιθάρα. Ωστόσο, παράλληλα με το τραγούδι, ήθελε να γίνει και γιατρός.

Πραγματοποίησε ιατρικές σπουδές στην Ρουμανία, ωστόσο κατά την παραμονή του εκεί, άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να γίνει τραγουδιστής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου με φίλους σε ένα ελληνικό κέντρο διασκέδασης, ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει, εκπλήσσοντας όλους τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού που ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα της φωνής του. Έκτοτε, δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Ρουμανία, επιστρέφει το 1998 στην Ελλάδα και αμέσως κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο ¨Γενικώς” και σε συνεργασία με τον Πάνο Φαλάρα της Sony. Σήμερα, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του.

Στην απονομή των μουσικών βραβείων “ΑΡΙΩΝ 2002” που διοργάνωσε το MEGA, ο Γιώργος Τσαλίκης ανεβαίνει στην σκηνή και παραλάβει το βραβείο “Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής 2001”. Τον Ιούνιο του 2005, στα Mad Video Music Awards παραλαμβάνει το βραβείο για το “Καλύτερο video clip ντουέτο”, του τραγουδιού “Bye bye” με την Έλλη Κοκκίνου. Ο Γιώργος Τσαλίκης επίσης,συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την ένατη θέση.

Τον Οκτώβριο του 2002 ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα Δημητροπούλου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων του στη Ρουμανία και ακόμα είναι πολύ ερωτευμένο. Ο έγγαμος βίος τους ταιριάζει πολύ, αφού και οι δύο λάμπουν από ευτυχία. Τα τρία παιδιά τους, Βασίλης, Χάρης, Άγγελος, είναι ότι πολυτιμότερο έχουν.

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του, το θαύμα και το εξοχικό τους στην Αρκαδία

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από τους καλλιτέχνες που μιλά για όλα, ακόμη και για τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό του Κώστα Χαρδαβέλλα και είπε:

«Κάθε φορά που είχα μια επιτυχία αμέσως ερχόταν ένα τραγικό γεγονός, και έτσι δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα» δηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αποκάλυψε την πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, αλλά και το θαύμα το οποίο βίωσε.

«Γεννάει η Δώρα πρόωρα. Κινδυνεύει εκείνη και το παιδί. Είμαστε στην Κινέτα και πάμε στην Κόρινθο για να μπούμε σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο. Το παιδί γεννιέται με… αναμπουμπούλα και μπαίνει στη θερμοκοιτίδα», αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ παραδέχτηκε: «Το πρώτο θαύμα ήταν ότι γεννήθηκε το παιδί και ήταν γερό».

Μπορεί το ζευγάρι με τα παιδιά του να ταξιδεύει τόσο σε προορισμούς στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχουν όμως έναν σταθερό προορισμό στην ορεινή Αρκαδία.Εκεί ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα διαθέτουν τον επίγειο παράδεισο του, μια εξοχική κατοικία μούρλια.

Είναι το ησυχαστήριο τους κι εκεί οπού η οικογένεια περνά μοναδικές στιγμές μακριά από πολυκοσμία και εξόδους.Όπως σε κάθε παραδοσιακό χωριό, έτσι και σε αυτό στα σπίτια κυριαρχεί το ξύλο και τα πιο ιδιαίτερα έπιπλα με λεπτομέρειες απίθανες και διακοσμητικά που δεν θα δεις αλλού.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες από το παρελθόν με τον γιο του και τη σύζυγό του, Δώρα, δηλαδή τις πρώτες του φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε: «7 χρόνια πριν ήρθες πρόωρα Βασίλη μου ???και αν και επεισοδιακά πολύ , με ασθενοφόρα ?, κινητοποίηση της Τροχαιας από την Κόρινθο μέχρι το Ιασώ , τεράστιο κίνδυνο και δικό σου και της Δωρας , λινκ στα κανάλια με έκτακτα δελτία (χαχαχαχα απίστευτα πράγματα ????), με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού του Βασίλη Ζιώγα όλα πήγανε καλά και καταφέραμε μετά από λίγες μερες να σε βάλουμε σε μια μπλε καλαθούνα (με ειδική σφήνα μέσα γιατί ησουνα μόλις 2 κιλά και κάτι ? )και να σε φέρουμε σπίτι σου..
Μεγαλώνουμε μαζί αγορι μου ..
Να τα χιλιασεις ..

Σε λατρεύουμε ..
Να έχεις ολα τα καλά του Θεού !
Θα είμαι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου ???
Ο Μπαμπας
@dora_dimitropoulou τι έχουμε ζήσει ;;;
Τι λες να γράψουμε ένα βιβλίο ;;;»!

Γιώργος Τσαλίκης: Η φιλανθρωπική δράση και η συμμετοχή στο JUST THE 2 OF US

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια πλούσια δράση με κοινωνική ευαισθησία όπου του έχει ζητηθεί και παίρνοντας πολλές φορές ο ίδιος και οι συνεργάτες του πρωτοβουλίες για την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Χρηματική ενίσχυση άπορων μαθητών, συγκέντρωση χρημάτων για ιατρική αποκατάσταση παιδιών, χρήματα για ανέγερση και συντήρηση σχολείων για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενίσχυση είδη δυνατών οργανισμών, οργανώσεων, συλλόγων, όπως Το Χαμόγελο του Παιδιού , ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο ‘Ελπίδα’, το ‘Μαζί για το Παιδί’ κ.α. Ο Γιώργος Τσαλίκης αναπτύσσει τη δράση του τις περισσότερες φορές αθόρυβα χωρία να δίνει έμφαση στην δημοσιότητα, κάτι που εξάλλου κάνει και στην οικογενειακή του ζωή.

Για πρώτη φορά τραγούδησε επί σκηνής αγγλικό στίχο ο Γιώργος Τσαλίκης στο δεύτερο live του «Just the 2 of Us».

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την παρτενέρ του Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ερμήνευσαν το «Someone you loved», ένα κομμάτι που έκανε τον Γιώργο Τσαλίκη να φορτιστεί συναισθηματικά.

«Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος αυτήν την εβδομάδα. Η Αλεξάνδρα προσπάθησε πάρα πολύ, αλλά θέλω αυτό το τραγούδι να το αφιερώσω με όλη μου την αγάπη στη Δώρα που πέρασε πολύ δύσκολα αυτήν την εβδομάδα και την αγαπάω πάρα πολύ. Και είναι πάντα δίπλα μου. Η Δώρα πέρασε δύσκολα με ένα δικό της άνθρωπο. Τώρα είναι καλύτερα», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Τσαλίκης, μετά το τέλος της εμφάνισής τους.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη