Γιώργος Τζιφός: Ο ταξιτζής που λατρεύτηκε, η επιτυχημένη διαφήμιση με τον Μπόμπο, ο θυελλώδης έρωτας με την πανέμορφη Ρένα Λοράνδου και ο θάνατος στα 68 του

Γιώργος Τζιφός: Η ζωή του ηθοποιού που αγαπήθηκε

Τον είδαμε σε πολλές ταινίες αλλά και σε πολλές διαφημίσεις στις οποίες έκανε μεγάλη επιτυχία.

Το 1918 γεννήθηκε ο Γιώργος Τζιφός και άφησε την τελευταία του πνοή στις 27/05/1986. Ήταν γιος του επίσης ηθοποιού Σπύρου Τζιφού και ακολουθώντας την πορεία του πατέρα του, άφησε το στίγμα του στο ελληνικό θέατρο και στον κινηματογράφο.

Έπαιξε σε δεύτερους ρόλους σε κωμωδίες, στο δράμα Νόμος 4000 του Δαλιανίδη, Θα σε κάνω βασίλισσα (στο ρόλο του μεταφορέα) και Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα στο ρόλο του σοφέρ μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Γιώργου Τζίφου

Το 1982 εμφανίστηκε στην ταινία Αλαλούμ με το Χάρρυ Κλυνν. Επίσης, την ίδια περίπου περίοδο πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού γάλακτος, με ήρωα τον μικρό Μπόμπο.

Ο Γιώργος Τζιφός ήταν νυμφευμένος  με την ηθοποιό Ρένα Λοράνδου η οποία είχε συμμετάσχει σε ηλικία 18 ετών στα καλλιστεία

Κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών χωρίς να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα ούτε για την καθημερινότητά του ούτε και για το τέλος του.

Παρακαταθήκη άφησε τη συμμετοχή του σε δεύτερους ρόλους στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο δίπλα σε μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί