Γλέντι στο TikTok: Σούσουρο με τον απόλυτο «γύπα» που στέλνει το ίδιο μήνυμα σε όλες τις κοπέλες – «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Σταύρος Γεωργάς: Έστελνε σε όλο το λεκανοπέδιο τα ίδια ναζιάρικα μηνύματα

Ένα γλέντι επικών διαστάσεων έχει στηθεί στα social media με αφορμή τα μηνύματα του κύριου Σταύρου Γεωργά. Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον των χρήστων των social media τράβηξε το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άντρας όχι απλά εκδήλωνε το ενδιαφέρον του σε πολλές κοπέλες ταυτόχρονα αλλά για να μην χάνει χρόνο έστελνε ακριβώς τα ίδια μηνύματα.

Πάμε να δούμε την τακτική του απόλυτου Έλληνα «γύπα».

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

Στη συνέχεια, είτε του απαντούν είτε όχι, ο ίδιος αναφέρει μια… υποτιθέμενη πρώην του: τη λεγόμενη «Βασιλική». Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο με όλες τις κοπέλες, τους λέει και πάλι μέσω ηχητικών: «Εσύ λογικά θα ξέρεις και την πρώην μου». Όπως προέκυψε από… έρευνες χρηστών των social media, πρόκειται για μια ηθοποιό, με το όνομα Βασιλική Αγγελή, της οποίας ως… φλερτ εμφανιζόταν κάποιος «Σταύρος Γεωργάς». Κάπως έτσι, ο μεγαλύτερος «γύπας» του TikTok και του Instagram απέκλεισε και… παρατσούκλι.

Γλέντι στο TikTok: Σούσουρο με τον απόλυτο «γύπα» που στέλνει το ίδιο μήνυμα σε όλες τις κοπέλες – «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι»

Όταν πολλές τον διέγραφαν από τα social media και κυρίως από το Instagram, το οποίο χρησιμοποιούσε περισσότερο, τότε εκείνος επέμενε να τους στέλνει και ζητούσε να μάθει τον λόγο. Άλλες πάλι, δημοσίευσαν μηνύματα στα οποία ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι δεν παίρνει καμία απάντηση, συνεχίζει να μιλά… μόνος του! «Με ξέχασες», «Γιατί με ξέχασες» ακούγεται να λέει με… νάζι σε ηχητικά που έχει στείλει σε κοπέλες, οι οποίες τον αφήνουν στο «διαβάστηκε».

Κάποιες, μάλιστα, προχωράνε την όλη πλάκα λίγο παρακάτω, δηλώνοντας την απογοήτευσή τους, που ανήκουν στο 1%, που δεν έχει στείλει μήνυμα ο «Σταύρος Γεωργάς».

Το TikTok που αποκάλυψε τη τακτική πεσίματος του Σταύρου Γεωργά

@marychellyn κώστας, γιάννης, χρήστος, πέτρος αχαα φώναξε μου τον γιώργο βαιμπς #greekaesthetic ♬ original sound – mary 💕🍷
@maria_msku

Λογικα το ιδιο φωνητικο στελνει σε ολες 😂

♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία 🥶
@antoniaavdimioti Ενα «Αντωνια καλησπερα» ρε παιδι μου! #fyp#fy#tiktok#stavrosgewrgas😂 ♬ My Heart Will Go On (Titanic) – Maliheh Saeedi & Faraz Taali
@lydia_andreou Δεν σταματαειιιι #μπεςφοργιουγαμω #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Αριαδνη Δανιηλιδου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo