«Γλέντι» στο Twitter με 62χρονη παίκτρια του GNTM: Η διαγωνιζόμενη του My style rocks που θέλει να γίνει μοντέλο

GNTM: Η 62χρονη Άρτεμις που τάραξε το Twitter

Την 62χρονη Άρτεμις την έχουμε ξαναδεί στο Mystyle Rocks, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Η πρώην αεροσυνοδός έκανε ξανά την εμφάνιση της στο GNTM και ξετρέλανε τους πάντες.

Και φυσικά δεν το θυμηθήκαμε μόνο εμείς αλλά και οι τουιτεράδες που με το που ξεκινάει το ριάλιτι μοντέλων, πιάνουν το κινητό στο χέρι και ξεκινούν να σχολιάζουν!

Η κυρία Άρτεμις κατάγεται από το Πήλιο και μόλις στα 42 της χρόνια βγήκε στη σύνταξη. Ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετά τη συνταξιοδότησή της αποφάσισε να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν, όπως το μπαλέτο αλλά και το μποξ.

Σήμερα, η Άρτεμις είναι 62 ετών και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ. Δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5 και με σκέρτσο, αλλά και με χάρη στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή φορώντας το κόκκινο φόρεμά της και κρατώντας την τσάντα της για stylish εμφάνιση.

GNTM: Το σπα της Άρτεμις και οι αντιδράσεις στο Twitter

Η ίδια δεν έκρυψε την επιθυμία της να καταφέρει να μπει στο σπίτι, ενώ όπως είπε αυτό που την προβληματίζει είναι ότι αν συνεχίσει στον διαγωνισμό μπορεί να μην καταφέρει να πάει σε ένα spa που συνηθίζει εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της. Το σπα το έχουν προπληρώσει και δεν θέλει να το χάσει!
Αυτή η δήλωση δεν άρεσε στους κριτές, οι οποίοι συμφώνησαν πως δεν πηγαίνει κάποιος σε μια δουλειά και βάζει timeline, αλλά και το γεγονός ότι δεν το έχει πει στον σύζυγό της.

Ωστόσο, η εμφάνισή της με μαγιό εντυπωσίασε τους κριτές, οι οπαίοι με τέσσερα «ναι» έδωσαν την ευκαιρία στην πρώην παίκτρια του My Style Rock να περάσει στο ID Catwalk.
Εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει!

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη στο Twitter στη gallery που ακολουθεί:

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον