Γνώρισαν την επιτυχία και εξαφανίστηκαν: Οι 5 Έλληνες τραγουδιστές που δεν τους ξαναείδε ποτέ κανείς

Τραγουδιστές: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε

Πολλοί τραγουδιστές γνώρισαν την επιτυχία με ένα τους τραγούδι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει και ότι κατάφεραν να καθιερωθούν στην μουσική βιομηχανία. Για διάφορους λόγους εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο και η καριέρα τους έληξε άδοξα.

Exis: Ο άλλος μου εαυτός

Το 1999, οι Exis τραγούδησαν το «Ο άλλος μου εαυτός». Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, διαλύθηκαν και δεν μπόρεσαν να βγάλουν κάποιο νέο ύμνο.

Μιχάλης Θέμελης: Χρειάζεται Και Λίγη Αναισθησία

Πριν ακριβώς από 22 χρόνια, ο Μιχάλης Θέμελης έκανε πάταγο, με το τραγούδι του «Χρειάζεται Και Λίγη Αναισθησία». Πρόκειται για μοναδικό τραγούδι, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ο Μιχάλης Θέμελης φιλοξενήθηκε και στη σειρά «Δύο Ξένοι».

Οι τραγουδιστές που έκαναν επιτυχία και εξαφανίστηκαν

Τερέζα: Το κυπελλάκι

Η Τερέζα τραγούδησε «Το κυπελλάκι». Το συγκεκριμένο τραγούδι ανήκε στον Λάκη Παπαδόπουλου και η επιτυχία τους μοιράζεται ισόποσα. Πρόκειται για ένα τραγούδι του 1992. Δηλαδή, ένα τραγούδι που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Πριν από 27 χρόνια τραγουδήθηκε και η Τερέζα δεν μπόρεσε να τραγουδίσει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Αδάμ και Μαρία: Τερατάκι

Ο Αδάμ και η Μαρία παρουσιάστηκαν στον κόσμο στις αρχές των 90s. Οι δυο τους πλασαρίστηκαν ως αδέρφια. Τραγούδησαν μόνο το σούπερ χιτ, «Τερατάκι» και μετά εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Ανδρέας Τσουκαλάς: Νόμιζα

Πριν ακριβώς από 27 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 1992, βγήκε στην επιφάνεια, το τραγούδι «Νόμιζα». Ένα τραγούδι που ανήκε στον Ανδρέα Τσουκαλά, ο οποίος τότε πρωτοεμφανιζόταν. Μία επιτυχία ήταν φαίνεται αρκετή για τον Ανδρέα Τσουκαλά και γι’ αυτό δεν υπήρξε δεύτερη.

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;