Γνωρίστηκαν σε ασανσέρ στην Αθήνα: Καναδοί ερωτεύτηκαν σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα και πλέον ετοιμάζουν τον γάμο τους

Σέριλ Χερστ και Πριτ Μπάρνεζι: Η ιστορία του ζευγαριού που είναι σαν ταίνια

Όλα ξεκίνησαν για το ζευγάρι από μια τυχαία συνάντηση σε ένα ασανσέρ σε ξενοδοχείο της Αθήνας, το 2017. Το καλοκαίρι του 2022 αρραβωνιάστηκαν σ’ ένα μπαλκόνι στο Μονακό.

Γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο… ασανσέρ. Ερωτεύτηκαν και μετά από πολλές μετακινήσεις αποφάσισαν να σχεδιάσουν το κοινό τους μέλλον και να παντρευτούν.

Ο λόγος για την Σέριλ Χερστ και τον Πριτ Μπάνερζι, που αν και κατάγονται από τον Καναδά, στην πραγματικότητα έμεναν ακόμη και σε άλλες χώρες.

Το ζευγάρι μίλησε στο CNN Travel για το πώς γνωρίστηκαν, το καλοκαίρι του 2017, όταν η Σέριλ, με καταγωγή από τον Καναδά, τότε φοιτήτρια στα 20 της, μόλις είχε κάνει check in στο ξενοδοχείο και θέλησε να προλάβει το ασανσέρ για να πάει γρήγορα στο δωμάτιό της. Ο Πριτ, επιχειρηματίας, στα 30 του, ήταν ήδη μέσα στο ασανσέρ κι επισκεπτόταν την Αθήνα για ένα συνέδριο. Η Σέριλ θυμάται ακόμη και τι φορούσε και ανέφερε ότι αμέσως της τράβηξε το ενδιαφέρον, αν και ο Πριτ λέει ότι δεν έδωσε τόση προσοχή. «Η πρώτη μου εντύπωση όταν μπήκε στο ασανσέρ ήταν “Ω, ένα κορίτσι με backpack”».

Τόσο η Σέριλ όσο και ο Πριτ με τους φίλους του πήγαιναν στον έβδομο όροφο. Συνειδητοποίησαν τον κοινό προορισμό, όταν κατάλαβαν ότι το ασανσέρ που πήγαν φτάνει μόνο μέχρι τον έκτο όροφο. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι υπάρχει διαφορετικό ασανσέρ για τους υψηλότερους ορόφους. Από την προφορά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Καναδούς.

Η Σέριλ μεγάλωσε στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στον Καναδά, αλλά έζησε στη Βρετανία το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της. Οι δυο τους έπιασαν κουβέντα, συνειδητοποίησαν ότι ασχολούνταν με τις διδακτορικές τους διατριβές και ότι παρακολουθούσαν το ίδιο συνέδριο στο ξενοδοχείο.

Ο Πριτ προσκάλεσε τη Σέριλ να πάει μαζί του στο κοκτέιλ υποδοχής, το ίδιο απόγευμα. Μόλις βγήκαν από το ασανσέρ, ακολούθησαν τους δρόμους τους.

Όταν συναντήθηκαν και πάλι στη ρεσεψιόν, ενθουσιάστηκαν. Λίγο αργότερα, η Σέριλ τον βγήκε αλαζόνα, καθώς όταν της μίλησε για τον εαυτό του. Ωστόσο την επόμενη ημέρα, κατέληξαν να κάθονται μαζί στο σεμινάριο, να φλερτάρουν. Η χημεία τους ήταν εμφανής, παρά τις μικρές παρεξηγήσεις, ενώ στο πρώτο τους κοινό τραπέζι συζητούσαν για 7-8 ώρες. Ωστόσο, παρά την ωραία παρέα, τα εμπόδια ήταν εκεί, καθώς έμεναν σε διαφορετικές χώρες, είχαν διαφορά ηλικίας και γνωρίζονταν ελάχιστα.

Το… τουρ στην Αθήνα

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, ο Πριτ ανακοίνωσε ότι θα έκανε τον γύρο της Αθήνας με λεωφορείο, πριν επιστρέψει στη βάση του. Παρότι αρχικά πολλοί θέλησαν να πάνε μαζί του, κατέληξε με τη Σέριλ, που ήταν και η μόνη που εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στις 9:00 το πρωί.

Παρά τη ζέστη, δεν σταμάτησαν να συνομιλούν, καθώς ένιωθαν ότι έχουν πολλά κοινά. Οι ανησυχίες τους όμως παρέμεναν.

Μετά από μία ημέρα περιήγησης, από την Ακρόπολη μέχρι τον Πειραιά, επέστρεψαν στο μπαρ του ξενοδοχείου, με τον Παρθενώνα μπροστά τους. Την επομένη ωστόσο, έπρεπε να αποχαιρετήσουν για πάντα ο ένας τον άλλον. Δεν αντάλλαξαν τηλέφωνα ή επαφές. Θεώρησαν, λέει η Σέριλ, ότι πέρασαν μερικές ημέρες σαν φίλοι, αλλά δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Σέριλ Χερστ και Πριτ Μπάρνεζι: Η επανένωση και η πανδημία

Η επανένωση στον Καναδά

Η Σέριλ λίγους μήνες αργότερα ταξίδεψε στον Καναδά για να επισκεφτεί την οικογένειά της. Ωστόσο, είχε κανονίσει ένα συνέδριο στο Τορόντο και ήλπιζε ότι και ο Πριτ θα πήγαινε να το παρακολουθήσει. Αποφάσισε λοιπόν να τον κάνει follow στο twitter και να του αφήσει μήνυμα ότι βρίσκονταν στην πόλη.

Όταν βρέθηκαν ήταν το ίδιο. Συναντήθηκαν και για άλλη μία φορά δεν σταμάτησαν να συζητούν, με αποτέλεσμα να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Συνέχισαν να περνούν χρόνο μαζί και να βρίσκουν πράγματα να συζητήσουν.

Όταν η Σέριλ επέστρεψε στη Βρετανία, έλαβε μήνυμα στο twitter από τον Πριτ, ο οποίος της έγραφε ότι είχε αισθήματα γι’ αυτή και ήθελε να ξέρει αν υπήρχε ανταπόκριση. Η ίδια δεν θεώρησε ότι θα λειτουργούσε. Τρεις ημέρες αργότερα, άλλαξε γνώμη και του είπε ότι θέλει να είναι μαζί του. Όπως δηλώνει, αποφάσισε ότι άξιζε να δώσει μία ευκαιρία, ειδάλλως θα μετάνιωνε για πάντα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια σχέση εξ αποστάσεως, με βιντεοκλήσεις. Η Σέριλ θα πήγαινε στον Καναδά για μεγαλύτερα διαστήματα, ενώ ο Πριτ μπορούσε να ταξιδεύει στη Βρετανία. Οι δυο τους συναντήθηκαν μάλιστα σε μέρη σε όλο τον κόσμο, όπου συχνά ο Πριτ ταξίδευε για δουλειές. Οι δυο τους, λέει, έκαναν προσπάθεια να αξιοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται από τον περιορισμένο χρόνο τους, κάτι που επιτάχυνε το συναισθηματικό ταξίδι.

Το ταξίδι για το «σ’ αγαπώ»

Έξι μήνες αργότερα, η Σέριλ είπε στον Πριτ ότι τον αγαπά, μέσω βιντεοκλήσης. Ο Πριτ ένιωσε άβολα, με αποτέλεσμα η Σέριλ να το πάρει λίγο στραβά.

Την επόμενη ημέρα, ο Πριτ της χτύπησε αιφνιδιαστικά την πόρτα, γιατί δεν ήθελε να της ανταποδώσει το «σ’ αγαπώ» μέσω FaceTime, αλλά από κοντά.

Αν και ο Πριτ είναι ινδικής καταγωγής, το ζευγάρι δεν θεωρεί ότι έχει πολιτιστικές διαφορές. Ο ίδιος αστειεύεται λέγοντας ότι η κύρια διαφορά μεταξύ τους σε θέματα νοοτροπίας αφορά στην περίοδο που η Σέριλ βρισκόταν στη Βρετανία και στη δική του πιο καναδέζικη οπτική.

Διαφορετικά ήταν και τα ενδιαφέροντά τους, με την Σέριλ να πηγαίνει σε εκδηλώσεις της Φόρμουλα1 και τον Πριτ να παρακολουθεί για πρώτη φορά συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ. Ωστόσο το ζευγάρι μοιράζεται και πολλά κοινά, όπως την αφοσίωσή του στη δουλειά και της σπουδές, την αγάπη στα ταξίδια και τις ταινίας.

Η συγκατοίκηση στο Τορόντο

Το 2020, μετά από τρία χρόνια σχέσης από απόσταση, το ζευγάρι κατέληξε να συζεί στο Τορόντο. Η συγκατοίκηση έγινε χωρίς να το σχεδιάσουν, καθώς η Σέριλ προσγειώθηκε στον Καναδά όταν η χώρα έκλεισε τα σύνορά της για την πανδημία.

«Ήμουν στο αεροπλάνο όταν ο Καναδάς ανακοίνωσε το lockdown», λέει. Οπότε το ζευγάρι, εκείνη την περίοδο συζήτησε για το μέλλον του και αποφάσισαν ότι θα πάνε στο Λονδίνο. Τελικά έγινε, όταν η βίζα του Πριτ εγκρίθηκε. Στη Βρετανία σχεδιάζουν την καινούρια τους ζωή και τον επικείμενο γάμο τους.

Επισήμως αρραβωνιάστηκαν στο Τορόντο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Όμως δεν είχε καθόλου ρομαντισμό ή επίσημη πρόταση» λέει ο Πριτ που οργάνωσε και δεύτερη πρόταση γάμου, όταν το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Γαλλία.

Η πρόταση έγινε σε ταράτσα στο Μόνακο, με σαμπάνια σε ένα μπαλκόνι. Το σκηνικό ήταν μεγαλειώδες, αν και ο Πριτ παραδέχεται ότι θα έπρεπε να της κάνει πρόταση στο ασανσέρ. «Θα ήταν πολύ ποιητικό. Δεν είμαι τόσο δημιουργικός», είπε.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη