GNTM: «Έχω τις καμπύλες μου» – Η 20χρονη λύγισε μπροστά στους κριτές και ξέσπασε σε κλάματα με αυτό που της είπαν

by Paraskevi Nakou
GNTM: «Έχω τις καμπύλες μου» – Η 20χρονη λύγισε μπροστά στους κριτές και ξέσπασε σε κλάματα με αυτό που της είπαν

Μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στις auditions του GNTM 7 ήταν η Σταυρούλα Μαυρομάτη, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με το πρόσωπο, την ευλυγισία και τον αέρα της μπροστά στον φακό. Ωστόσο, η 20χρονη υποψήφια έφτασε κοντά στο να χάσει την ευκαιρία να συνεχίσει στον διαγωνισμό, εξαιτίας των προβληματισμών που εξέφρασε ο Λάκης Γαβαλάς για τις αναλογίες της.

Η Σταυρούλα ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ αυτή την περίοδο ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί την πρακτική της στην αργυροχρυσοχοΐα. Η δουλειά της ως μοντέλο την έχει οδηγήσει και εκτός Ελλάδας, με την ίδια να έχει περάσει ένα διάστημα στην Τουρκία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου, η νεαρή διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και από τις πρώτες της πόζες κέρδισε θετικά σχόλια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την αποκάλεσε «το κορίτσι λάστιχο», εντυπωσιασμένη από την ευλυγισία της, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η πρώτη που της έδωσε το πολυπόθητο «ναι».

«Έχω τις καμπύλες μου»: Η 20χρονη «βόμβα» που παραλίγο να κόψουν απ’ το GNTM

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν εξίσου εύκολη. Ο Λάκης Γαβαλάς στάθηκε στο σώμα της, εκφράζοντας την άποψη ότι οι αναλογίες της δεν αντιστοιχούν εύκολα σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος της βιομηχανίας της μόδας.
GNTM: «Έχω τις καμπύλες μου» – Η 20χρονη λύγισε μπροστά στους κριτές και ξέσπασε σε κλάματα με αυτό που της είπαν

«Είσαι ένα πολύ χαρισματικό κορίτσι πραγματικά. Το σώμα σου δυστυχώς δεν έχει ένα εύκολο size», της είπε, διευκρινίζοντας ότι δεν ήθελε να της υποδείξει αν πρέπει να χάσει ή να πάρει βάρος.

«Έχω τις καμπύλες μου»: Η 20χρονη «βόμβα» που παραλίγο να κόψουν απ’ το GNTM

Η Σταυρούλα, που δεν έκρυψε ότι έχει τις καμπύλες της και είναι ανοιχτή ακόμη και στο ενδεχόμενο να εργαστεί ως plus size μοντέλο, μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Τουρκία.

«Δεν ήμουν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, μακριά από τους δικούς μου, από το αγόρι μου. Ήταν πολύ δύσκολα, δεν είναι ότι άφησα το σώμα μου. Απλά χαλάρωσα», εξομολογήθηκε.

Όπως εξήγησε, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική της ισορροπία, χωρίς να πιέζει τον εαυτό της για την εικόνα της. Η αναφορά σε όσα είχε βιώσει την έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα, με την Μπέττυ Μαγγίρα να παρεμβαίνει αμέσως.

«Είσαι αυτή που είσαι και θα καταφέρεις ό,τι γουστάρεις εσύ. Δεν θα κλαις ούτε θα δικαιολογείσαι. Power, δυνατή σε θέλω», της είπε η κριτής.

Αποκαλυπτικός Καρβέλας: «Δυστυχώς η Άννα έχει πάρει έναν δρόμο που δεν με βρίσκει σύμφωνο»

Μαζωνάκης: O ιδιοκτήτης της βίλας ζητάει το νοίκι- Η αυστηρή οδηγία της Βάσως για τα προσωπικά αντικείμενα του αδερφού της

Τραγωδία σε σχολική εκδρομή: Πνίγηκαν 8 μαθητές

Όλοι μιλάνε για αυτή, αλλά αυτή… – Μόλις βγήκε και μίλησε η πρώην του Μαζωνάκη – Είπε την αλήθεια

«Λύγισε» όλο το διαδίκτυο: Η σπαρακτική κίνηση του Μπομπ 27 μέρες μετά τον χαμό του Γιώργου Μαζωνάκη

Προτεινόμενα