GNTM: Η επική αντίδραση της Σοφίας Χατζηπαντελή όταν την άγγιξε η Βίκυ Καγιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

GNTM: Σοφία Χατζηπαντελή και Βίκυ Καγιά στα καλύτερα τους

Εδω και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα πλάνο από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM με πρωταγωνίστριες την Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Και ενώ πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά, το πλάνο δείχνει πως ίσως οι φήμες περί κόντρας έχουν μια δόση αλήθειας.

GNTM: Το βλέμμα της Σοφίας Χατζηπαντελή τα είπε όλα

Πιο συγκεκριμένα, στο πλάνο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά να αγγίζει τρυφερά στο χέρι τη Σοφία Χατζηπαντελή, με εκείνη ωστόσο να μην το παίρνει και πολύ καλά, με το βλέμμα της να τα λέει όλα.

Πρόσφατα η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Σοφία Χατζηπαντελή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας, λέγοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας