Γωγώ Μπρέμπου: Το όνειρο της αστρολογίας, το διαζύγιο, η νέα ζωή και το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τη ζωή

Γωγώ Μπρέμπου: Το όνειρο της αστρολογίας, το διαζύγιο, η νέα ζωή και το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τη ζωή

Γωγώ Μπρέμπου: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή της

Από την δραματική σχολή Βεάκη, αποφοίτησε η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές “Η ζωή μας μια βόλτα του Χριστόφορου  Παπακαλιάτη και της τηλεοπτικής επιτυχίας “Περί ανέμων και υδάτων” της Κάκιας Ιγερινού στο MEGA. Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί αν δεν γινόταν ηθοποιός θα ήθελε να ασχοληθεί με την αστρολογία. Της αρέσει τον ελεύθερο χρόνο της να διαβάζει βιβλία.

Όσοι γνωρίζουν τους δύο ερωτευμένους και τους συναναστρέφονται συχνά, λένε πως απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους στο όμορφο διαμέρισμα εκείνου στην Κυψέλη, στο κέντρο της Αθήνας.Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μάλιστα η ηθοποιός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την κόρη του συγγραφέα, τη Νίκη, από τον πρώτο του γάμο.

Οι ίδιοι άνθρωποι μαρτυρούν πως δεν είναι στις προτεραιότητές τους ένας γάμος, καθώς έτσι και αλλιώς συμβιώνουν σαν να ήταν παντρεμένοι. Φροντίζουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τις υποχρεώσεις που κρύβει η καθημερινότητά τους. Έχοντας και οι δύο στο ενεργητικό τους από ένα διαζύγιο -εκείνος από τη δημοσιογράφο και σεναριογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού και εκείνη από τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα και παρόλο που διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους τους, δεν θεωρούν ότι ένας γάμος θα εξασφάλιζε και τη συνέχιση της ευτυχίας τους.

Από κοινού καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες για να βλέπουν ο ένας τον άλλον χαρούμενο και χαμογελαστό, κάτι που πετυχαίνουν, όπως μπορεί να διακρίνει όποιος τους συναντά από κοντά.

Γωγώ Μπρέμπου: Το όνειρο της αστρολογίας, το διαζύγιο, η νέα ζωή και το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τη ζωή

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Γωγώ Μπρέμπου

Μιλώντας στο περιοδικό «Hello!» το 2013 για την ασθένειά της  δήλωσε εκείνη την περίοδο χαρακτηριστικά: «Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή.

Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή».

Ακόμη, η ίδια αποκαλύπτει για το θέμα της συγχώρεσης: «Δεν είμαστε παντοδύναμοι, δεν είμαστε Θεοί, δεν ορίζουμε συνέχεια πράγματα. Είμαστε ευάλωτα πλάσματα και ευαίσθητα όντα. Έχουμε αδυναμίες. Αν αγαπάς κάποιον καλό είναι να συγχωρείς».

Προτεινόμενα