Γωγώ Τσαμπά: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Έπινα πολύ αλκοόλ αλλά το έκοψα. Η Παναγία μου έσωσε τη ζωή»

Γωγώ Τσαμπά: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Έπινα πολύ αλκοόλ αλλά το έκοψα. Η Παναγία μου έσωσε τη ζωή»

Γωγώ Τσαμπά: Τα πάθη και οι εξαρτήσεις της

Στον Αντ1 μίλησε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς και έδωσε μία αφοπλιστική συνέντευξη, αφού αναφέρθηκε στην καριέρα και στην προσωπική ζωή της.

Γωγώ Τσαμπά: «Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Έπινα πολύ αλκοόλ αλλά το έκοψα. Η Παναγία μου έσωσε τη ζωή»

Γωγώ Τσαμπά: Όλα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

Για το κομποσχοίνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ: Το κομποσχοίνι το έχω πάντα στο χέρι μου. Ακόμα κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω πριν βγω στη σκηνή είναι να προσευχηθώ. Πολλές φορές ο Θεός μας φυλάει από κάτι. Ακόμα και με το αυτοκίνητό που ξέφυγα σε μια στροφή το 2003 προσευχήθηκα να γλιτώσω. Είχα 26 ώρες άυπνη… Είναι το λιγότερο βέβαια, Μπορώ να μείνω άυπνη μερόνυχτα… Εδώ και δυο χρόνια έχω όμως οδηγό.

Τι είπε για τα πανηγύρια, η Γωγώ Τσαμπά: Υπάρχει πανηγύρι που έχω τραγουδήσει για 10 ώρες μόνη μου. Τραγουδάω πάντα όρθια. Αν με δείτε να κάθομαι, σημαίνει ότι δεν είμαι καλά. Και μπορώ να καλύψω μια ολόκληρη βραδιά χωρίς επανάληψη άλλου τραγουδιου. Το ρεπερτόριό μου ξεπερνάει τα 3.000 τραγούδια.

Ο πατέρας της και η αρχή της καριέρας της: Η φωνή μου είναι δώρο από τον μπαμπά μου που ήταν και εκείνος τραγουδιστής. Με τον μπαμπά μου τραγούδησα στα 16 μου για πρώτη φορά. Ήμουν λίγο ατίθαση και νευρική. Είπα τρία τραγούδια απανωτά χωρίς πρόβα, την πρώτη φορά που τραγούδησα! Με πήγε σε ένα ωδείο, νευρίασα και έφυγα. Είμαι λίγο νευρική. Πριν 20 χρόνια σε πανηγύρι, νευρίασα με τον πατέρα μου και έφυγα.

Τι είπε για την προσωπική ζωή της και την μοναξιά, η Γωγώ Τσαμπά: Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της μοναξιάς. Τώρα που μένω μόνη μου είναι δύσκολο. Πολύ βαρύ πράγμα η μοναξιά. Υπήρξε μια σχέση που σταμάτησε μετά από 10 χρόνια. Και τώρα με τη σχέση που έχω τα πάμε καλά.

Για το αλκοόλ: Έχω να πιώ αλκοόλ 5 χρόνια. Παλιότερα έπινα πολύ αλλά κάποιος μου το είπε και το σταμάτησα εντελώς. Πίνω γάλα και νερό!

Προτεινόμενα