Γοητευτικοί και επιτυχημένοι: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της Ζέτας Μακρυπούλια

by Εύα Ζαχαριάδη

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτοί είναι οι πρώην σύντροφοι της λαμπερής παρουσιάστριας

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη στον ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει πως να κάνει επιτυχία και αυτό το έχει αποδείξει με το Ρουκ Ζουκ που παίζει από το 2017.

Ωστόσο, δεν έχει σχολιαστεί μονάχα για την σπουδαία της καριέρα, αλλά και για τις σχέσεις της. Η ίδια έχει κάνει μακροχρόνια σχέσεις στη ζωή της με “σταθμούς” στη ζωή της να είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το Αντώνης Ρέμος.

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι πρώην σχέσεις της

Το κεφάλαιο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φήμες χωρισμού, το πρώην ζευγάρι τις επιβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Γοητευτικοί και επιτυχημένοι: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο Αντώνης Ρέμος

Άνοιξε το στόμα του ο Αντώνης Ρέμος μετά από χρόνια και μιλά για τη σχέση τους. Σε μια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τις στιγμές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα ταξίδια στην Ντίσνευλάντ, ήταν η αφορμή.

Ο Γιώργος Λιάγκας που έπινε καφέ μαζί τους κάνοντας τη συνέντευξη ταυτόχρονα, δεν έκανε το λάθος, να μην συνεχίσει την κουβέντα και τις ερωτήσεις. Είναι ενδιαφέρον να δείτε όχι μόνο τι λέει ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για την πρώην σχέση του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κάνει!

Ο γυμναστής με τον οποίο έμειναν φίλοι

Το 1994, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο «επώνυμος» του ζεύγους. Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, το γυμναστή που είχε τρελάνει όλο το γυναικείο κοινό.

Γοητευτικοί και επιτυχημένοι: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της Ζέτας Μακρυπούλια

Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε «φιλικά» όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

Ο φημολογούμενη σχέση με μπασκετμπολίστα

Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια ήταν με τον Μιχάλη, δεν είχε μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ. Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Γοητευτικοί και επιτυχημένοι: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της Ζέτας Μακρυπούλια

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν