Γονατιστή στην Παναγία της Τήνου η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

by Τόνια Τζαφέρη
Γονατιστή στην Παναγία της Τήνου η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η επίσκεψη της στο νησί της Τήνου

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση της η πρώην παίκτρια ριάλιτι βρέθηκε γονατιστή΄στην Παναγία της Τήνου… μετά την όλη εμπειρία της φυλάκισης της, η ίδια φαίνεται αλλαγμένη και πιο συνειδητοποιημένη.

Γονατιστή στην Παναγία της Τήνου η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Στην Τήνο βρέθηκε μετά την αποφυλάκισή της η Έλενα Πολυχρονοπούλου, προκειμένου να επισκεφθεί τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας και να εκπληρώσει προφανώς κάποιο τάμα που είχε κάνει. Η πρώην παίκτρια του Power of Love, που είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης, έπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερη στις 12 Μαΐου με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Αθώα είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή η Έλενα Πολυχρονοπούλου

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστήριζε πως δεν είχε καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και πως παγιδεύτηκε από τον πρώην σύντροφό της. Τώρα, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, όπως αποκάλυψε το Πρωινό, η Έλενα Πολυχρονοπούλου ταξίδεψε μέχρι την Τήνο για να εκπληρώσει προφανώς το τάμα που είχε κάνει όσο βρισκόταν υπό κράτηση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μοντέλο επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου γονυπετής, όπως συνηθίζουν πολλοί πιστοί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετή ώρα στην εκκλησία, προσκύνησε τις εικόνες και άναψε κεράκια.

Προτεινόμενα