Γόνος πλούσιας οικογένειας ο Ανδρέας Καψάλης: Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου

by Εύα Ζαχαριάδη

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz

Η Έλενα Παπαρίζου μετά από το θυελλώδες διαζύγιο με τον Τόνι Μαυρίδη, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ανδρέα Καψάλη. Μάλιστα το ζευγάρι πορευέται μαζί εδώ και πολλά χρόνια και οι ίδιοι είναι παντρεμένοι από το 2014.

Γόνος πλούσιας οικογένειας ο Ανδρέας Καψάλης: Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου

Όπως έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η Έλενα, έχει δηλώσει αρκετές φορές το πόσο αγαπάει τον σύζυγό της, αλλά και το πόσο κτητική είναι μαζί του.

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας

Γόνος πλούσιας οικογένειας ο Ανδρέας Καψάλης: Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία “Κάστωρ” και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην “Άκτωρ”, μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo