Γράφει ιστορία στα 68 της: Η πόζα της Μιμής Ντενίση με μαγιό και χωρίς φίλτρα που έριξε το διαδίκτυο

by Τόνια Τζαφέρη

Η viral φωτογραφία της με μπικίνι από το εξωχικό της

Λίγο πριν επιστρέψει λοιπόν στις υποχρεώσεις της για τα καλά, έκανε τις τελευταίες βουτιές της στο εξοχικό της στον Θεολόγο, προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες της και να γυρίσει στην πρωτεύουσα. Ποζάροντας μάλιστα με ένα απλό, κλασικό και διαχρονικό ολόσωμο μαγιό, είπε στους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ στο Instagram:

Τελευταία βουτιά στον Θεολόγο.τελευταία ξάπλα στον ηλιο με ανεμελιά!! Εδώ είναι ο παράδεισος μου. Το πιο αγαπημένο μου σπιτι, το σπιτι που μαζευόταν όλη η οικογενεια κάθε καλοκαίρι.

Γεμάτο αναμνήσεις γλυκιές τραγούδια γιορτές μυρωδιές. Αθηνα τώρα κ δουλειά. Με όρεξη κ πάθος. Πάντα!!! Εεε κ κανένα διήμερο πάλι εδώ. #theologos # familly house #mamas house #myfavorite #end of hollidays

Η Μιμή Ντενίση έχει αναμφίβολα ένα ιδιαίτερα βεβαρυμένο επαγγελματικά πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας κάθε σεζόν απαιτητικά καλλιτεχνικά projects. Εκτός μάλιστα από το θέατρο, φέτος η χρονιά αυτή τη βρίσκει να καταπιάνεται και με τον κινηματογράφο με τη μεταφορά του έργου “Σμύρνη μου αγαπημένη” στο σινεμά, μια υπερπαραγωγή που θα μπορούμε να απολαύσουμε στις αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Η φωτογραφία της Μιμή Ντενίση με μπικίνι

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν