Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τηλεοπτική καριέρα από τα 17, ο έρωτας με την Ράνια Θρασκιά, το σύμφωνο συμβίωσης και η νέα σχέση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επαγγελματική πορεία του γνωστού παρουσιαστή

Ο διάσημος παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, γεννήθηκε στο Μόναχο, στις 17 Δεκεμβρίου του 1973. Μεγάλωσε στο Μόναχο και το ζώδιο του είναι Τόξοτης. Επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Αδελφός του είναι ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος είναι γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού και δημοσιογράφος.

Σε ηλικία 17 ετών, το 1991, ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV παρουσιάζοντας την ταξιδιωτική εκπομπή “Ένας Υπέροχος Κόσμος” για 7 συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν (1991-1998). Τις σεζόν 1998-2000 πήρε μεταγραφή στο δεύτερο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκη την ΕΤ3 όπου παρουσίασε την εβδομαδιαία εκπομπή “Στην Χώρα των Θαυμάτων” και την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι”.Έκτοτε η καριέρα του εκτοξεύτηκε και σήμερα βρίσκεται στον Ant1 κάνοντας μια εκπομπή συνεντεύξεων με τίτλο “The 2Night Show”.

Η προσωπική ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η σχέση με τη Ράνια Θρασκιά

Ο παρουσιαστής είχε μακρόχρονη σχέση με τη Ράνια Θρασκιά. Το 2014 υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την Κατερίνα Κόκλα αλλά το 2016 το ζευγάρι χώρισε, διαλύοντας το εν λόγω σύμφωνο.

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια συνέντευξής του αναφέρθηκε στον 6χρονο γιο του, Αναστάση που απέκτησε με την Κατερίνα  έχοντας πει: “Περνάμε πολύ καλά, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό για αυτό που συνέβη”.Ο παρουσιαστής αν και δεν θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τα προσωπικά του έχει σήμερα δεσμό με τη  Νάνσυ Αντωνίου ενώ είναι τρελά ερωτευμένος.

Ο ίδιος είχε πει το 2019 για την εν λόγω σχέση: “Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Μάλιστα , σύμφωνα με πηγές δεν αποκλείει και το γάμο.

Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν  πω τίποτα άλλο”.. Όσον αφορά στις φωτογραφίες που πλέον βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος είχε πει ότι τώρα είναι πιο άνετος και ότι όλα θέλουν το χρόνο τους γιατί υπάρχει και ένα παιδί. και πρέπει να είναι προσεχτικός ένας γονιός για το πότε πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα. Όσο για το αν θα έκανε δεύτερο παιδί; “Θα έκανα δεύτερο παιδί είχε εξομολογηθεί αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό(…) Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου”.

 Ο Σάκης Αρναούτογλου για τον αδερφό του «Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να δουλεύει όπως ο Γρηγόρης»

Ο μετεωρολόγος είχε πει ως καλεσμένος στην εκπομπή του αδελφού του: “«Ο Γρηγόρης ξεκίνησε από το μηδέν δουλεύοντας ατελείωτες ώρες. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να δουλεύει τόσες πολλές ώρες και να τα κάνει όλα μόνος του.

Ήταν ανέκαθεν το στήριγμά μου και ψυχολογικά και οικονομικά σαν μεγαλύτερος αδερφός. Εγώ τον χαρακτηρίζω “χάπι ευτυχίας”» γιατί έχει μία αύρα και ένα χιούμορ που ποτέ δεν θα βαρεθεί κάποιος μαζί του!”

Εμείς, ευχόμαστε και στους δύο επιτυχία και πολύ χαρά στις ζωές τους!

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό