Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την κατάσταση της: «Μήπως πάρω κανένα γραμμάριο»

Ρεγγίνα Μακέδου: Δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία

Η Ρεγγίνα Μακέδου τους τελευταίους μήνες δίνει μάχη με τηλευχαιμία, ενώ μετά την μετάμοσχευση που έκανε ήρθε αντιμέτωπη με ορισμένες επιπλοκές.

Αν και ο οργανισμός έχει εξασθενίσει, η ίδια καθημερινά εξακολουθεί να μάχεται και γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Η ίδια μέσα από μία νέα της ανάρτηση, στέλνει ένα νέο μήνυμα αισιοδοξίας, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από τη βόλτα με τον πατέρα της στο λιμάνι της Καβάλας.

Χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου ανέφερε: «Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ… Μα είσαι όντως τόσο αδύναμη? Ναι θα σου πω αν και κάθε μέρα δυναμώνω έστω και πολύ λίγο, προσπαθώ και εγώ και οι γύρω μου για αυτό… Τρώω καλύτερα (μήπως πάρω κανένα γραμμάριο) περπατάω καλύτερα, κοιμάμαι καλύτερα… αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες και το λέω σε σας για να το ακούσω εγώ, για τις ώρες που χάνομαι και τα βλέπω όλα κάπως… Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε τες… Γίνε δότης μυελού των οστών».

Ρεγγίνα Μακέδου: Η δημοσίευση για την κατάσταση της υγείας της

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης