Γυμναστική με τούρλα την κοιλιά: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέγει αυτή την άσκηση στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι κρατιέται σε φόρμα η παρουσιάστρια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως περιμένει αγοράκι. Η ίδια διατηρείται σε άψογη φόρμα για εγκυμονούσα και αυτό είναι το μυστικό της.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πριν μερικές μέρες την κύησή της και μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη δημόσια έξοδό της, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να ήταν αυτή που πρωταγωνίστησε.

Αυτόν τον καιρό λοιπόν, η ίδια έχει γίνει αρκετά πιο ενεργή στα social media και πλέον μοιράζεται χωρίς φόβο με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα.

Ένα από αυτά είναι και η γυμναστική που ξεκίνησε, ιδανική για τις εγκυμονούσες κι αυτή δεν είναι άλλη από την yoga, που πολλές μέλλουσες μανούλες επιλέγουν να κάνουν κατά την διάρκεια της κύησης τους καθώς τους βοηθάει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, μιας και τους χαλαρώνει αρκετά, κάτι που έχουν φυσικά πολύ ανάγκη.

Κώνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση της που μας αποκάλυψε την γυμναστική της

«It’s prenatal yoga o’ clock», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024