Γυναίκα έγραψε ιστορία στον «Τροχό της Τύχης»: Βρήκε την λέξη χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα

by Τόνια Τζαφέρη

Τροχό της Τύχης: Χωρίς κανένα γράμμα βρήκε την λέξη

Τροχό της Τύχης: Τα τηλεπαιχνίδια έχουν πραγματικά απίστευτες στιγμές και κατορθώματα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τύχη που έχουν ορισμένοι σε αυτά.

Ένα από τα πιο σπάνια φαινόμενα στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης». Όχι μόνο στη σύγχρονη εκδοχή του αλλά και σε όλη την ιστορία του, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι τηλεθεατές σε ένα επεισόδιο που εξέπληξε τους πάντες. Ακόμα και τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη.

Τροχό της Τύχης: Χωρίς κανένα γράμμα βρήκε την λέξη

H παίκτρια που βρέθηκε απέναντι από τον Τροχό επιχείρησε το ακατόρθωτο. Ζήτησε να δοκιμάσει να πει τη ζητούμενη λέξη. Χωρίς να έχει βγεί ούτε ένα γράμμα στο ταμπλό. Μόνη βοήθεια η κατηγορία του κουίζ, η οποία ήταν «Τραγουδιστές Pop και Rock».

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ενημερώθηκε πως θα ήταν η δεύτερη μόλις παίκτρια στην ιστορία και η πρώτη της φετινής σεζόν που θα το πετύχαινε αυτό. Αν είχε βρει τις σωστές λέξεις. Θα κέρδιζε μάλιστα 600 ευρώ απευθείας.

Η απάντησή της παίκτριας με το όνομα Φανή ήταν «Μικ Τζάγκερ Τζον Λένον». Και αποδείχτηκε ότι είχε πέσει 100% μέσα. Με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και τον παρουσιαστή να πέφτει στα γόνατα και να πιάνει το κεφάλι του εντυπωσιασμένος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Τροχό τηε Τύχης

https://fb.watch/v/16XG41H0k/

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα