Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

by Τόνια Τζαφέρη
Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

Η ευτυχία της είναι ολοφάνερη καθώς σηκώνεται όρθια

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ένα βίντεο με μια γυναίκα να γιορτάζει τα γενέθλια της και να νιώθει ευγνωμοσύνη, παρότι τα γιορτάζει μόνη της.

Κι ενώ τα γενέθλια συνήθως συνδυάζονται με χαρούμενα πάρτι και δώρα, κάποιες φορές αποτελούν μέρες απόλυτης μελαγχολίας για κάποιους μοναχικούς ανθρώπους.

Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τη γυναίκα στο παρακάτω βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κάθεται μόνη της στο τραπέζι ενός ρεστοράν και να έχει μπροστά της μια τούρτα γενεθλίων.

Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

Δεν έγινε γνωστό εάν η γυναίκα περίμενε κάποιον ή κάποιους για να γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά της, αλλά στην αρχή του βίντεο φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο.

Μάλιστα, επιχειρώντας να κάνει την περίσταση όσο γίνεται πιο εορταστική – έστω κι αν είναι ολομόναχη στα γενέθλιά της – η γυναίκα ανάβει ένα κεράκι πάνω στην τούρτα και χτυπάει τα χέρια της πριν το σβήσει.

Το viral βιντεάκι γενεθλίων που προκαλεί συγκίνησει στους χρήστες του διαδικτύου

Ευτυχώς, τελικά δεν χρειάστηκε να γιορτάσει εντελώς ολομόναχη τα γενέθλιά της, μιας και μια υπάλληλος εμφανίζεται για να της κάνει παρέα για να μην είναι μόνη της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η γυναίκα σηκώνει το βλέμμα και με έκπληξή της βλέπει κι άλλους να συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι της. Η ευτυχία της είναι ολοφάνερη καθώς σηκώνεται όρθια, χαμογελάει και σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της.

Το κλιπάκι που ανέβηκε στα social media έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν τη χειρονομία των ανθρώπων στο εστιατόριο να πάνε στο τραπέζι της γυναίκας να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.

“Πρόκειται για μια υπέροχη πράξη καλοσύνης και ενδιαφέροντος” σχολίασε κάποιος και πολλοί άλλοι χρήστες φάνηκαν να συμφωνούν μαζί του.

Προτεινόμενα