«Γυναίκες ενωμένες»: Η Καίτη Φίνου κόβει τα μαλλιά της για τις γυναίκες στο Ιράν

Καίτη Φίνου: Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Η Καίτη Φίνου εξέφρασε την υποστήριξή της στις γυναίκες του Ιράν που τους επιβάλλεται να φορούν μαντίλες. Πρόκειται για τη συμβολική κίνηση που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο να κόβουν τα μαλλιά τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την ιρανική  κυβέρνηση.

Αφορμή στάθηκε ο θάνατος της 22χρονης Μαχσά Αμινί, η οποία προσήχθη από την αστυνομία επειδή προεξείχαν μερικές τούφες από τα μαλλιά της, φορώντας «λάθος» τη χιτζάμπ κατά τις αρχές της χώρας. Η ιστορία της έχει ευαισθητοποιήσει χιλιάδες γυναίκες, οι οποίες ως ένδειξη υποστήριξης στη νεαρή, κόβουν τα μαλλιά τους.

Με τη σειρά της και η Καίτη Φίνου, ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ που έχει στο Instagram, στο οποίο κόβει τα μαλλιά της με ένα ψαλίδι. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Γυναίκες ενωμένες».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός θέλησε να επισημάνει ότι δεν έκοψε απλά τις άκρες των μαλλιών της. Με ένα νέο βίντεο εξήγησε ότι δεν βλέπει καλά χωρίς τα γυαλιά της και μετά από το πρώτο βίντεο που ανέβασε, έκοψε περισσότερο τα μαλλιά της.

Δείτε τις δημοσιεύσεις της Καίτης Φίνου με τις οποίες δείχνει τη στηρίξή της στο Ιράν


Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει