H Μαίρη Συνατσάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το πρώτο της παιδί – Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μαίρη Συνατσάκη: Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και δεν το κρύβει

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την γνωστή παρουσιάστρια η οποία πλέον είναι έτοιμη να δημιουργήσει την δίκη της οικογένεια και μάλιστα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είναι στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή.

Παρόλο που οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι, πλέον η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της και επανέρχεται στη ρουτίνα της καθημερινότητάς της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, δημοσίευσε στο Instagram μία ολόσωμη φωτογραφία και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως ετοιμάζεται για επαγγελματικό ραντεβού.

Όπως υπογράμμισε η Μαίρη Συνατσάκη,  μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, «λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε τε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω».

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι