Η 1η αντίδραση του Γουίλ Σμιθ μετά τον σάλο για το χαστούκι στα Όσκαρ κάνει το γύρο του διαδικτύου

Γουίλ Σμιθ: Η πρώτη αντίδραση μετά το χαστούκι στα Oscar

Μετά από τον τεράστιο χαμό, που δημιουργήθηκε στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ 2022, ο Γούιλ Σμιθ με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση, ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ.

Μπορεί από σκηνής να μην ζήτησε συγγνώμη από τον Κρiς Ροκ, καθώς παραλάμβανε το πρώτο του Όσκαρ, αλλά σχεδόν μία ημέρα αργότερα ο Γουiλ Σμιθ με ανάρτησή του απολογείται για τη συμπεριφορά του.

Μετά το χαστούκι στον κωμικό, λόγω του κακόγουστου αστείου για την σύζυγο του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ο Γουίλ Σμιθ πριν από λίγες ώρες ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ αλλά και από τους συντελεστές της ταινίας King Richard, που του χάρισαν το Όσκαρ Α’ ανδρικού Ρόλου.

Η 1η αντίδραση του Γουίλ Σμιθ μετά τον σάλο για το χαστούκι στα Όσκαρ κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.»

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, από τον Κρις. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

«Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο».

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard.

«Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη» έγραψε ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των βραβείων Όσκαρ, ο κωμικός Κρις Ροκ σχολίασε το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα λέγοντας ότι η 50χρονη θα έπρεπε να παίξει στο σίκουελ του «G.I. Jane». Η Ντέμι Μουρ είχε παίξει στην πρώτη ταινία με ξυρισμένο κεφάλι.

Ωστόσο η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία, κάτι για το οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά. Αμέσως μετά, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό.

Η 1η δημοσίευση του Will Smith

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν