Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στην ερώτηση που κάνουν όλοι, για το που βρίσκει τα λεφτά

Ο Νίκος Κοκλώνης λύνει την απορία που έχουν όλοι

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης στην οποία μίλησε ανοιχτά για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε σ’ όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Φυσικά αναφέρθηκε και στις μεγάλες παραγωγές που έχει κάνει στην τηλεόραση αλλά και στην αμοιβή του.

Η πολυαναμένομενη ερώτηση, που θα έκανε κάποιος στον Νίκο Κοκλώνη είναι «που βρίσκει τα λεφτά», με τον Αρναούτογλου να τον ερωτά και τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει μια αφοπλιστική απάντηση.

Ο ίδιος απάντησε: «ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει».

Ο Νίκος Κοκλώνης για τις μεγάλες παραγωγές στην τηλεόραση

«Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα» κατέληξε.

Ερωτηθείς ο Νίκος Κοκλώνης για τους «δήθεν σταρ» και τις λυκοφιλίες στον χώρο της showbiz, απάντησε: «σιχαίνομαι τους δήθεν σταρ, εγώ πιστεύω πως είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε celebrities, ο κόσμος έξω που παλεύει είναι celebrities. Σήμερα έχω εγώ λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν. Υπήρχαν άνθρωποι που συμπαθούσα πολύ και μιλούσαν άσχημα για εμένα γι΄αυτό δεν μου αρέσει καθόλου η showbiz».

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Νίκος Κοκλώνης

Τέλος, ο παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε».

Related posts

Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή»

Η εξομολόγηση του Κοκλώνη στη Καινούργιου: «Θα ήμασταν πολύ ταιριαστοί ως ζευγάρι»

Τοποθετήθηκε δημόσια ο Νίκος Κοκλώνης: «Η κρατική ενίσχυση που θα πάρω είναι 2 εκ. ευρώ και όχι 10»

Ξεκαθαρίζει ο Νίκος Κοκλώνης: «Μην με χρησιμοποιείτε για πολιτικά παιχνίδια»

Στιγμές αγωνίας στο Deal: Η Βασιλική πήρε το ρίσκο, ξεγέλασε τον τραπεζίτη και έφυγε με γεμάτες τσέπες

«Νιώθω αηδία και θυμό»: Οργισμένος ο Νίκος Κοκλώνης με την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο Νίκος Κοκλώνης υπερασπίστηκε την φίλη του: «Ένα φιλί στην Σπυροπούλου – Αυτή τη βδομάδα και τι δεν άκουσε»

Το μεγάλο come-back: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Το επιβεβαίωσε ο Κοκλώνης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά και η χειρουργική επέμβαση