Η αλλαγή στο Instagram του συντρόφου της Μυριέλλας μετά τα φιλιά που έδωσε με τον Κατσαούνη στο Survivor

Survivor: Σάλος μετά τα φιλιά Μυριέλλας – Κατσαούνη

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την συνέχεια του ειδυλλίου μεταξύ της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, όπου τα πράγματα έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται πιο φανερά στο κοινό μετά τα φιλιά στην πισίνα.

Από την αρχή του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή έχει δηλώσει πως πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στο πρόσωπο του. Ωστόσο, το γεγονός αυτό όπως φαίνεται δεν την κράτησε πίσω από το να φιλήσει στο στόμα μπροστά στις κάμερες τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Γιώργο Κατσαούνη.

Τα σχόλια στο twitter για όσα συμβαίνουν στο Survivor

Το twitter από χθες που είδαμε το επεισόδιο, έχει πάρει “φωτιά”. Πολλά είναι τα υποστηρικτικά σχόλια για τον σύντροφό της, ενώ πολλά είναι επίσης και τα χλευαστικά, αφού… συγκρίνουν το περιστατικό με τον Γιώργο Λιβάνη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι φανατικοί λοιπόν του Survivor 5 που βρήκαν το προφίλ του στο Instagram έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις κοινές αναρτήσεις του με την Μυριέλλα.

Ο σύντροφος της λοιπόν, αποφάσισε να κλείσει τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram για να κρατήσει απόσταση από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί γύρο από το όνομα του εξαιτίας της Μυριέλλας.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί