Η «Αμαλία» του «Παρά 5» παραλίγο να βρεθεί σε άλλα χέρια: Οι 3 γυναίκες που θα ενσάρκωναν μαζί το πνεύμα πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Στο Παρά Πέντε»: Ποιες οι γυναίκες που είχε οραματιστεί ο Καπουτζίδης για την «Αμαλία»

Η δημοφιλής σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, έγινε σχεδόν θρύλος μέσα στα χρόνια που πέρασαν. Εκτός του σεναρίου, βασικός λόγος της μεγάλης επιτυχίας ήταν και το φοβερό καστ, καθώς όλοι οι ρόλοι ήρθαν και έδεσαν τέλεια με τους ηθοποιούς που επιλέχτηκαν να τους ενσαρκώσουν. Κάποιοι από αυτούς όμως δεν ήταν οι πρώτες επιλογές του δημιουργού, όταν έγραφε το έργο. Ένας από αυτούς τους ρόλους που ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κάποιον άλλον στον μυαλό του να τον υποδυθεί ήταν ο ρόλος της Αμαλίας.

Η «Αμαλία» του «Παρά 5» παραλίγο να βρεθεί σε άλλα χέρια: Οι 3 γυναίκες που θα ενσάρκωναν μαζί το πνεύμα πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Στο Παρα Πέντε»: Ποια γυναίακ θα έπαιρε τον ρόλο της «Αμαλίας»

Ο σεναριογράφος αρχικά είχε στο μυαλό του τον ρόλο του πνεύματος της Αμαλίας να τον υποδυθούν τρεις γυναίκες ηθοποιοί. Οι Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα και Ράνια Σχίζα, οι τρεις δηλαδή πρωταγωνίστριες των «Σαββατογεννημένων», την πρώτης τηλεοπτικής δουλειάς και επιτυχίας του Γιώργου Καπουτζίδη που του έδωσε το εισιτήριο για να δημιουργήσει το «Στο Παρά Πέντε».

Όμως όταν ο ίδιος προσέγγισε την Ελένη Ράντου εκείνη τον συμβούλεψε να προτείνει τον ρόλο σε κάποια άλλη ηθοποιό. Η άρνηση αυτή οδήγησε στην επιλογή της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία αποδείχτηκε ιδανική για τον ρόλο και έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τον χαρακτήρα της Αμαλίας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo