Η ανάρτηςη της Βάνα Μπάρμπα πριν από λίγο: «Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Βάνα Μπάρμπα: Η ανάρτηση στο Instagram που θα συζητηθεί

Βάνα Μπάρμπα: Ανάρτηση έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη. Αυτή στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. 

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια” έγραψε η γνωστή ηθοποιός. Κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να απορήσουν ζητώντας τους να τους πει ότι κάνει κάποιου είδους πλάκας.

Ο λόγος φυσικά που υπήρξαν αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι άλλος από την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον ηθοποιό – σκηνοθέτη για το κακούργημα του βιασμού αλλά και για δυο απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης σε συναδέλφους του.

Οι αντιδράσεις του κόσμου για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Γιώργου Κιμούλη προκειμένου να συνεργαστούν μιας και καλλιτεχνικά τους εκτιμά πολύ χωρίς να ενδιαφέρεται για τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

“Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ.

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο