Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Εθνικό Ύμνο μετά τη χθεσινή ήττα μας κάνει να υποκλιθούμε

Γιάννη Αντετοκούνμπο: Δείτε την ανάρτησή του μετά την ήττα από τη Γερμανία

Όποιος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο EuroBasket 2022 και την πορεία της μέχρι χθες, δεν μπορεί να μην αναγνώρισε τη συμβολή του Γιάννη Αντετοκούμπο, χωρίς τον οποίον πιθανότατα να μην είχαμε φτάσει μέχρι τους 8. Ειδικά στον χθεσινοβραδινό αγώνα, εναντίον των Γερμανών, ο Γιάννης έμοιαζε να έχει πάρει σχεδόν αποκλειστικά την ομάδα στις πλάτες του. Μια ολόκληρη χώρα κρεμόταν από τα χέρια του. Κι εκείνος δεν σταματούσε να “δίνει”.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε χιλιάδες λέξεις για το ταλέντο, τις ικανότητες, το ήθος αυτού του παίχτη, ωστόσο πάντα θα συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Όπως έκανε και πριν από μερικές ώρες, το ξημέρωμα της Τετάρτης, οπότε προχώρησε σε μία ανάρτηση που μας κάνει να θέλουμε να υποκλιθούμε.

Στην πρώτη του ανάρτηση, λοιπόν, μετά την χθεσινή δραματική ήττα, ο Greek Freak δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο και τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, να τραγουδούν με πάθος τον Εθνικό Ύμνο, όπως έκαναν άλλωστε σε κάθε έναν από τους αγώνες της Ελλάδας στο Eurobasket.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα