Η ανάρτηση του Θηρίου για τον Ξιαρχό – «Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά χοντρός και τα κατάφερα»

Οι αποκαλυπτικές εικόνες που δημοσίευσε ο τραγουδιστής ”Θηρίο”

Ένα βίντεο του χορογράφου στο οποίο κατακρίνει άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της, ήταν αρκετό για να ξεσηκωθεί ολόκληρη η Ελληνική showbiz και όχι μόνο, εναντίον του. Η υποστήριξη προς την κοπέλα, αλλά και η δημόσια κατακραυγή του Ξιαρχό οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας και στην συνέχεια σε νέα ρατσιστική επίθεση από τον ίδιο κατά της Δανάης Μπάρκα.

Οι αντιδράσεις κατά του Ξιαρχό, ακόμη δεν έχουν σταματήσει και δικαίως βγαίνουν να τοποθετηθούν δημοσίως στο σχετικό θέμα που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Η απάντηση του “Θηρίο” προς τον Τάσο Ξιαρχό

Αυτήν την φορά, την δική του απάντηση έδωσε ο τραγουδιστής “Θηρίο”:

«Αγαπητέ φίλε
Εσύ που έλεγες πως σε λένε λούγκρα, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!
Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!
Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γαμάτος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα!
Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!
Καλή προσγείωση φίλε!»

Όλα τα παραπάνω συνόδευαν δύο φωτογραφίες του ράπερ, μία από το παρελθόν όταν, όπως είπε, ζύγιζε 240 κιλά και μια από σήμερα, στην οποία φαίνονται οι “επιπτώσεις” των κιλών που έχασε.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη