Η Άννα Βίσση εξομολογείται: «Έχω μια προσωπική αντιπάθεια για τον Γιώργο Νταλάρα»

Άννα Βίσση: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και η αναφορά στον πρώην σύντροφο της

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια συνέντευξη-φωτιά και εκμυστηρεύτηκε την αντιπάθεια που έχει για τον πρώην σύντροφο της, Γιώργο Νταλάρα. Οι δύο τραγουδιστές είχαν ενα ρομαντικό ειδύλλιο τη δεκαετία του  ’70.

Η ίδια μιλώντας στο αγγλικό περιοδικό Psychologies εξέφρασε ότι τα αισθήματα απέναντί του δεν είναι τα πιο δυνατά, αλλά τον σέβεται ως καλλιτέχνη. Η Βίσση έκανε επίσης αιχμηρά σχόλια για τη συνεργασία του Νταλάρα με τον Ρέμο και την ασυνέπειά του ως καλλιτέχνη.

Τόνισε ότι ποτέ δεν έκανε πίστα, αυθεντικά μπουζούκια όπως η Πάολα και στράφηκε σε παραστάσεις με μεγάλες παραγωγές, φωτισμούς και όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν την ίδια και το κοινό της.

Το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Άννας Βίσση

«Δεν έχω καλά αισθήματα για τον Νταλάρα. Έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη», ανέφερε

«Δεν έχω καλά αισθήματα για τον Νταλάρα. Έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη», ανέφερε.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα