Η Άντζελα Δημητρίου σπάει τη σιωπή της για τον πρώην της: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα της κόρης μου»

by Εύα Ζαχαριάδη

Αντζέλα Δημητρίου: Η συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τη κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη παραχώρησαν μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την εγκυμοσύνη της Όλγας. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον πατέρα της κόρης της, με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή.

Η τραγουδίστρια και η κόρη της μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Όλγα Κιουρτσάκη μέχρι να μείνει έγκυος, ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μαζί με την κόρη της έκαναν τάμα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, ενώ ανέφερε πως ο πατριάρχης στους Άγιους Τόπους της είχε πει πως θα μείνει έγκυος και θα κάνει κορίτσι.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου εμφανίζεσαι στο Σπίτι με το Mega για να βάλεις φωτιά στα σαββατόβραδα.

Θα είμαι στο Σπίτι με το Mega με ένα πολύ αγαπημένο μoυ πρόσωπο, τη Ρούλα Κορομηλά, που τόσο πολύ την αγαπώ. Μπράβο της που επέστρεψε στα δρώμενα. Η Ρούλα είναι ό,τι καλύτερο για την τηλεόραση, κατά τη δική μου γνώμη. Είναι αυθεντικό παιδί, είναι κυρία, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και την παραδέχομαι για το πώς διαχειρίστηκε και ξεπέρασε πριν από χρόνια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε. Το αντιμετώπισε μόνη της. Θέλω να της πω να συνεχίσει γιατί «Ρούλα είναι μόνο μία». Στο Mega λοιπόν θα κάνουμε ένα αφιέρωμα με 45 τραγούδια μου και πολλούς καλλιτέχνες που έχουν ξεκινήσει μαζί μου, όπως ο Γιώργος Γιαννιάς, που τον έχω βγάλει εγώ στο Ribas, και ο Χρήστος Μενιδιάτης, που εμφανίστηκε πρώτη φορά μπροστά σε κοινό στο Posidonio.

Η Άντζελα Δημητρίου σπάει τη σιωπή της για τον πρώην της: «Δεν έχω καμία επαφή με τον πατέρα της κόρης μου»

Έχεις τραγουδήσει τον έρωτα, τον πόνο, τον χωρισμό…

…το μίσος, το πάθος. Όταν παθιάζομαι με κάτι, θέλω να βγει τέλειο. Παθιάζομαι με το παιδί μου, θέλω να της δώσω όλη μου την αγάπη. Παθιάζομαι με τη δουλειά μου, θέλω το καλύτερο. Στους έρωτές μου… Δεν ξέρω αν τα έδωσα όλα και κράτησα για μένα. Έχω να σου πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραία. Γεύτηκα όσο καμιά τον έρωτα, που είχε και ζήλια και κόντρες, είχε τα πάντα. Αλλά τώρα θέλω να είμαι μόνη μου. Εδώ και 6 χρόνια είμαι μόνη μου. Kαι δεν θέλω κανέναν. Έχω την αγάπη από τα παιδιά μου, τη μητέρα μου που είναι 93 ετών και τους φίλους μου. Δεν έχω φιλίες από τον χώρο, δεν έχω επαφές πια, όλη μου την ενέργεια και την αγάπη τη δίνω μέσα στο σπίτι μου και στη δουλειά μου.

Η Άντζελα Δημητρίου για την προσωπική της ζωή

Μα δεν σου λείπει ένας σύντροφος;

Έλα να τα πούμε ωμά. Τι μπορεί να μου προσφέρει αυτή τη στιγμή ένας άντρας; Τι; Για πες μου;

Την παρέα του, την παρουσία του.

Ε, εμένα η παρέα είναι η κόρη μου, ο γαμπρός μου και το εγγονάκι που έρχεται. Πιστεύω ότι δεν έχω χρόνο για έρωτες πια.

Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;

Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με τον πρώην της

Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι». Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά.

Αν η ζωή σου ήταν τραγούδι, ποιο θα ήταν;

Ένα από τα δύο αγαπημένα μου ζεϊμπέκικα, Δεν μου χαρίστηκε η ζωή που τώρα ζω, κουράστηκα για να την αποκτήσω.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo