Η απάντηση της Νάτασσας Μποφίλιου όταν την ρώτησαν για τον Κούγια που κάνει το γύρο του διαδικτύου

by Τόνια Τζαφέρη
Η απάντηση της Νάτασσας Μποφίλιου όταν την ρώτησαν για τον Κούγια που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Νάτασσα Μποφίλιου: Η αντίδραση της όταν άκουσε το όνομα του ποινικολόγου

Έντονη είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Νατάσσας Μποφίλιου, με την τραγουδίστρια να αδιαφορεί πλήρως για τον γνωστό ποινικολόγο.

Η τραγουδίστρια απέφυγε να τοποθετηθεί όταν της ζήτησαν να σχολιάσει το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά στις δηλώσεις του ποινικολόγου για τον Μάνο Χατζιδάκι

Άκουσε, αλλά έκανε πως δεν άκουσε. Ο λόγος για τη Νατάσσα Μποφίλιου και την αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα Αλέξης Κούγιας.

Η απάντηση της Νάτασσας Μποφίλιου όταν την ρώτησαν για τον Κούγια που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Πιο συγκεκριμένα την τραγουδίστρια συνάντησαν δημοσιογράφοι και την ρώτησαν το εξής: «Πώς σχολιάζετε όλο αυτό το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι»;

Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου στους δημοσιογράφους

Η Μποφίλιου έκανε πως δεν άκουσε κάποιες λέξεις από την πρόταση που διατύπωσε ο δημοσιογράφος. Έτσι απάντησε με ένα διάπλατο χαμόγελο ως εξής: «Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις».

Ο Αλέξης Κούγιας σε νέες δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό», απάντησε στη δήλωση του Φοίβου Δεληβοριά ότι ήταν απολύτως χυδαίο αυτό που τόλμησε να υπαινιχθεί ο ποινικολόγος στη δίκη Λιγνάδη για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε:

«Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του κυρίου Δεληβοριά. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκη και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζηδάκη, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν.

Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του κυρίου Δεληβοριά. Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κύριος Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο, αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση» και πρόσθεσε:

Η απάντηση της Νάτασσας Μποφίλιου όταν την ρώτησαν για τον Κούγια που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Εκείνο όμως που θα ήθελα να του πω είναι ότι εμένα με νοιάζει πάντοτε η γνώμη του επιστημονικού ή του κοινωνικού μου κύκλου. Ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να το κακίζει, εμένα θα με ενδιέφερε πιο πολύ η γνώμη αυτών που μου αρέσει να ακούω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη και όχι του κυρίου Δεληβοριά.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο, στο οποίο επίσης απευθύνονται και αυτοί όλοι που προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου, μεταξύ άλλων και για τον αείμνηστο Χατζηδάκη», συμπλήρωσε.

Πως ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ Κούγια και Νατάσσας Μποφίλιου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας έκανε την εξής αναφορά στη δίκη Λιγνάδη, κατά την εξέταση μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορούμενου για βιασμούς ανηλίκων: «Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης, Μάνος Χατζιδάκις, ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15, 16, 17, 18 χρόνων;». 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε, την Παρασκευή 13 Μαΐου, την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Αυτοί οι λίγοι και συγκεκριμένοι που καθημερινά διαστρεβλώνουν όλα όσα αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη, χτες έκαναν το ίδιο, αφού διαστρέβλωσαν και μία ερώτηση μου, στην οποία ρώτησα ένα διακεκριμένο δικηγόρο – θεατρόφιλο, φίλο του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι στο περιβάλλον του είχε νεαρά ανήλικα άτομα, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, “αν όλοι οι  μεγάλοι δάσκαλοι του θεάτρου, της μουσικής και των τεχνών είχαν στο περιβάλλον τους, αφού ήταν δάσκαλοι – καθηγητές, όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, νεαρά ανήλικα άτομα;”. Οι διαστρεβλωτές της αλήθειας, ενώ εγώ στην ερώτησή μου χρησιμοποίησα εκτός του Μάνου Χατζιδάκη, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή  αφορά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.