Η απάντηση του Χαραλαμπόπουλου για τον φίλο του Άρη Σερβετάλη

“Όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό”

Το θέατρο βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα είτε για τους “σωστούς”, είτε για τους “λάθος” λόγους. Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να παραιτηθεί, ρωτήθηκε ο Βασίλης Χαραλομπόπουλος, ο οποίος είναι στενός φίλος του και φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου και έγινε εχθές η πρεμιέρα.

Η απάντηση του Χαραλαμπόπουλου για τον Σερβετάλη

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό…» κατέληξε ο Βασίλης Χαραλαμποπουλος, μιλώντας στην Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Να σου θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Άρης Σερβετάλης συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Είσαι το Ταίρι μου.

Related posts

Μαρίκα Νέζερ: Η καριέρα από τα 13, η «απαγωγή», ο διάσημος εγγονός και το τραγικό τέλος ξεχασμένη από όλους

Κόρα Καρβούνη: Η συμμετοχή στο «Έτερος Εγώ», στο «Αυτή η νύχτα μένει», η γνωριμία με τον σύντροφο της και το μπέρδεμα με τη δίδυμη αδερφή της

Ο ταλαντούχος σύζυγος της Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι παντρεμένοι και ερωτευμένοι εδώ και 50 χρόνια και λίγοι ξέρουν πως είναι μαζί

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει: «Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη»

Περήφανη η Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Θέλω να έχει μία ωραία οικογένεια με πολλά παιδιά και να γίνω γιαγιά με πολλά εγγόνια»

Ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά εξομολογείται: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά κι εμένα ιδιαιτέρως»

Η πιο δύσκολη σκηνή του Maestro: «Καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα ασταμάτητα»

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την σύζυγο του: «Τον άνθρωπο της ζωής σου δε θα στον συστήσει ο έρωτας, θα στον συστήσει ο χρόνος»