Η αποκάλυψη του Διονύση Σχοινά για τη Καίτη Γαρμπή: «Όταν την είδα πρώτη φορά δεν μου άρεσε, ούτε η ίδια, ούτε η φωνή της»

Διονύσης Σχοινάς: Πως ερωτεύτηκε τη Καίτη Γαρμπή

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά. Μάλιστα ο τραγουδιστής πρόσφατα αποκάλυψε πως την ερωτεύτηκε αλλά και το παρασκήνιο πίσω από τη πρόταση γάμου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», χθες, Παρασκευή, το μεσημέρι και σε συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μίλησε για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που την είδε δεν του είχε αρέσει.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε, πρέπει να ήταν και κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δεν μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε και γενικά είπα στους κολλητούς μου ότι δεν μου άρεσε. Την είδα μετά στην Eurovision και έπαθα σοκ. Ακούω την χροιά της που είναι καταπληκτική, βλέπω και το κοντινό της με τα απίστευτα μάτια της και τρελάθηκα. Όταν την ξαναείδα ήμουν με τον Λάμπη Λιβιεράτο και του είχα πει ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου».

Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή στον αέρα του Μπράβο

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, επεσήμανε «εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα».

Και πρόσθεσε ο Διονύσης Σχοινάς «δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω».

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει