Η απόλυτη ευτυχία για την Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Δανιά στο δημαρχείο της Ραφήνας

Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο της Ραφήνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του, το okmag. Το ζευγάρι μάλιστα σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά του, το πρώτο τους παιδί και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, ανέφεραν ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιούνταν αύριο Παρασκευή, τελικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια παντρεύτηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Μια μέρα νωρίτερα, και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κάνει μια δημόσια έξοδο όπου είχε αναφέρει ότι ο γάμος της θα γίνει πολύ πολύ σύντομα καθώς έχει ήδη μπει στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Ο γάμος της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά

“Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιά έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων. Μάλιστα λέγεται πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εκπαιδεύσει την αγαπημένη της σκυλίτσα Βalloo.

Οι δυο τους έχουν κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Related posts

Πυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω από τα δόντια – «Το καλό παιδί τελείωσε»

Τον έπιασαν οι κάμερες, πήρε φόρα και πήδηξε: Η τραγική ιστορία του 34χρονου Αντώνη που αυτοκτόνησε στον Λευκό Πύργο

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη