Η απόλυτη ευτυχία για την Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει τα δύο της παιδάκια μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση

Μαντώ Γαστεράτου: Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πανέμορφο κοριτσάκι της. Η χαρά της δεν περιγράφεται.

Το πρώτο παιδί της Μαντώς ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από μερικά χρόνια και σήμερα ο μικρούλης Γιώργος καλείται να γνωρίσει την αδερφούλα του.

Ποια είναι άραγε η αντίδραση του Γιώργου, απέναντι στο νέο μέλος της οικογένειας;

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media, αποκαλύπτοντας πως είναι οι σχέσεις του γιου της με την νεογέννητη κόρη της!

Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ανάρτηση

Έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post στο instagram:

«INSTAGRAM: Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργής απέναντι στην αδερφή του. Ένα info βέβαια που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει “Σ’ αγαπάω μωάκι”) διαρκούν 30″ maximum…

REALITY: Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες “δολοφονικές επιθέσεις αγάπης” απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολέπτων που προαναφέρθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση… Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα, την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγάπη) αποκαλεί “αρκούδι”…» έγραψε χιουμοριστικά η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024