Η αποστομωτική απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά τον σάλο και τα αρνητικά σχόλια για το ντεκολτέ της

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση μπροστά στις κάμερες

Μια εκπληκτική φωτογραφία ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα και οι κακοπροαίρετοι του διαδικτύου έσπευσαν να την κρίνουν για το αν είναι σωστή μητέρα, με βάση το τι φοράει αλλά και το ταξίδι της στο Μιλάνο….Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε πρώτη φορά στις κάμερες για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ντεκολτέ της και για το γεγονός ότι πηγαίνει ταξίδια αφότου έγινε μητέρα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Οι κάμερες βρήκαν την influencer  στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Τανιμανίδη – πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη– χθες, Δευτέρα.

Το μήνυμα που θέλησε να δώσει η Χριστίνα Μπόμπα

Όπως υπογράμμισε «δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι».

Από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης, υποστηρίζοντας τη Χριστίνα Μπόμπα, επεσήμανε «εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη».

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη