Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο δότης νεφρού: Έρχεται η πιο «δυνατή» ερωτική σκηνή στα χρονικά του «Σασμού»

Σασμός: Η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε

Μετά τις γιορτές ο Σασμός αναμένεται να επιστρέψει με συγκλονιστικά επεισόδια με φόντο την επανασύνδεση Αργυρώς και Αστέρη.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου αναμένεται να μπει σε παύση η «μάχη» της prime time, ύστερα από συμφωνία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1, Star, ALPHA και Mega, οι οποίοι τις ημέρες των εορτών -με ελάχιστες εξαιρέσεις που αφορούν σε εορταστικά προγράμματα- θα προβάλλουν επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών τους.

Δυστυχώς για τους τηλεθεατές ο «Σασμός» δεν θα γλιτώσει αυτήν την τεράστια παύση, όμως θα αποζημιώσει τους τηλεθεατές επιστρέφοντας με την επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς!

Μια επανασύνδεση η οποία θα φέρει συγκινητικές αποκαλύψεις.

Σασμός: Τι λένε τα spoilers

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, Αστέρης και Αργυρώ θα συνεχίσουν τις συναντήσεις τους στο σπιτάκι του βουνού, σε μία εκ των οποίων θα καταλήξουν να έρθουν ιδιαιτέρως κοντά. Και εκεί ακριβώς είναι που η Αργυρώ, στη θέα του γυμvού κορμιού του Αστέρη θα δει το σημάδι από το χειρουργείο αφαίρεσης του νεφρού του, το οποίο ο ίδιος έδωσε υπό άκρα μυστικότητα για να σωθεί η πρώην σύντροφός του.

Όσα θα ακολουθήσουν θα είναι συγκινητικά και γεμάτα ένταση, με την Αργυρώ να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έγιναν όλα αυτά χωρίς η ίδια να καταλάβει το παραμικρό. 

Υπενθυμίζεται πως πέρα από τον γιατρό της Αργυρώς, οι μοναδικοί που γνώριζαν για τη δωρεά οργάνου του Αστέρη στην Αργυρώ ήταν ο Μαθιός και η Μαρίνα.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί