Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της»

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η απόχη της από την τηλεόραση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός, Άριελ Κωνσταντινίδη στον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Ρούτα και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, την απουσία για 13 χρόνια από την μικρή οθόνη καθώς και τη συνεργασία με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε πως «μετά την Μαρία την άσχημη και την τόσο μεγάλη επιτυχία ήρθα αντιμέτωπη με πάρα πολλά δικά μου διλήμματα και αμφιταλαντεύτηκα για το πως θέλω αν συνεχίσω οπότε απομακρύνθηκα εντεκώς. Άρχισα ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτό με έφερε σε απόσταση από τη δουλειά. Μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ήταν θέμα επιβίωσης και έτσι έχω να κάνω τηλεόραση 13 χρόνια».

Άριελ Κωνσταντινίδη: Τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν εκρηκτική σαν άνθρωπος. Υπέροχη οικοδέσποινα, εκθαμβωτική με μια σαγήνη απαράμιλλη. Ήταν υπέροχη αλλά ήταν και μια έκρηξη, ένα ηφαίστειο που δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της».

«Η Αλίκη στις πρόβες δεν ήταν η Αλίκη στις παραστάσεις. Επηρεαζόταν πάρα πολύ από το κοινό το οποίο και αλλοίωνε τη δυνότητα της ως ηθοποιός. Στις πρόβες όμως ήταν εκπληκτική ηθοποιός» συμπλήρωσε, επίσης, η Άριελ Κωνσταντινίδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024