Η Αθηνά Ωνάση την λάτρευε σαν δική της κόρη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Αλβάρο που τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα

by Εύα Ζαχαριάδη

Αθηνά Ωνάση: Μεγάλωσε την κόρη του Αλβάρο και σήμερα είναι ολόκληρη γυναίκα

Ο γάμος της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο μπορεί να κατέληξε να είναι επίπονος και το διαζύγιο να ήταν γεμάτο ένταση αλλά το πρώην ζευγάρι είχε κάτι κοινό. Ο λόγος για την κόρη του Αλβάρο που η Αθηνά την μεγάλωσε σαν δική της κόρη.

Η Βιβιέν έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 8 ετών και μεγάλωσε μαζί με την Αθηνά Ωνάση. Σήμερα, είναι πλέον 22 χρονών, αγαπάει την ιππασία και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις.

Αθηνά Ωνάση: Η οικογενειακή τραγωδία που ξεπέρασε η κόρη του Αλβάρο χάρη στην Αθηνά

Ο Αλβάρο πήρε την κηδεμονία της Βιβιέν από την μητέρα της, Βραζιλιάνα ηθοποιό Σιμπέλ Ντόρσα, όταν παντρεύτηκε την Αθηνά Ωνάση το 2011, γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της Σιμπέλ. Η ηθοποιός αυτοκτόνησε, μετά το χαμό του δεύτερου συζύγου της αφήνοντας ένα γράμμα.

Ο Αλβάρο σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε για το γράμμα της πρώην γυναίκας του, καθώς και για τις δύσκολες μέρες που πέρασε η κόρη του.

«Η Βιβιέν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον. Περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία».

Η Αθηνά Ωνάση την λάτρευε σαν δική της κόρη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Αλβάρο που τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα

Στο γράμμα της η Σιμπέλ μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνούσε χωρίς τον σύζυγό της, για τη μοναξιά και για την απώλεια της κόρης της, ενώ προειδοποίησε και την Αθηνά: «Μια μέρα όταν ο Θεός σας συγχωρέσει, εσένα και την Αθηνά, γι’ αυτό που έκανες σε εμένα και το παιδί, τότε θα νιώσεις καλύτερα. Λυπάμαι Αθηνά, δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις την αληθινή αγάπη…Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον θάνατο. Αγωνίστηκα όσο μπορούσα. Συγχωρήστε την μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή…Λυπάμαι, αλλά η απουσία του με πονά…Βιβιέν θα συναντηθούμε σε άλλες ζωές, δε σε εγκατέλειψα. Ο πατέρας σου έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από εμένα, δεν είχα διέξοδο…Προσπάθησα, αλλά ο πόνος είναι κόλαση», έγραφε μεταξύ άλλων η Σιμπέλ Ντόρσα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν