Η Αθηνά Ωνάση το έδωσε για 11.5 εκατ. ευρώ: Το τεράστιο σπίτι που «ξεφορτώθηκε» η χρυσή κληρονόμος – Εκεί πέθανε ο Αριστοτέλης

Αθηνά Ωνάση: Οι λόγοι που πούλησε το διαμέρισμά της οικογένειας

Η Αθηνά Ωνάση τα τελευταία χρόνια δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Η ίδια ξεπουλά μάλιστα ένα προς ένα τα περιουσιακά στοιχεία, που μετέφερε στις επόμενες γενιές ο Αριστοτέλης, όποια αξία κι αν είχαν αυτά, αν και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την κατάληξή τους.

Ένα από αυτά το αγόρασε ο Έλληνας κροίσος στη δεκαετία του 1980. Το διαμέρισμα των Ωνάση στον αριθμό 88 της avenue Foch στο Παρίσι ξεχωρίζει για την ομορφιά του.

Αθηνά Ωνάση: Το διαμέρισμα που πούλησε η χρυσή κληρονόμος

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αγόρασε το διαμέρισμα εκείνη την εποχή και, μάλιστα, βρίσκεται κοντά στο διαμέρισμα που ο ίδιος αγόρασε στη Μαρία Κάλλας, με την οποία πέρασε ένα «θυελλώδη» έρωτα.

Στο διαμέρισμα έζησε τις τελευταίες του στιγμές ο Έλληνας κροίσος και μετά το θάνατό του έγινε η μόνιμη κατοικία της Χριστίνας Ωνάση.

Το διαμέρισμα είχε συνολικά 15 δωμάτιο και ήταν γεμάτο αντίκες και έργα τέχνης, όπως το αριστούργημα του Μonet που δέσποζε στο καθιστικό του σπιτιού.

Η μικρή Αθηνά βρισκόταν στο υπέροχο δωμάτιο που της είχε φτιάξει στο σπίτι η μητέρα της, όταν την άκουσε για τελευταία φορά από το τηλέφωνο να την καλεί από την Αργεντινή, όπου τη βρήκε ξαφνικά ο θάνατος το Νοέμβριο του 1988.

Μετά την ενηλικίωσή της η Αθηνά πούλησε το διαμέρισμα της Avenue Foch με αντίτιμο δέκα εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 11.5 εκατομμύρια ευρώ, όπως και τα έργα τέχνης που φιλοξενούσε.

Related posts

Διάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά – Έκλεισε και η Φαίη Σκορδά

Nεκpός επισμηνίας στην Πολεμική Αεροπορία πριν από λίγο

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο